Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί στην εκδήλωση βράβευσης του Σχολικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024»Κατηγορία: Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, την Τρίτη 28-05-2024 και ώρα 11:00π.μ.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024» υλοποιείται για μία ακόμη σχολική χρονιά, από το Δήμο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, με σκοπό την προώθηση της ανακύκλωσης και της «Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ)» στα σχολεία του Δήμου μας, της πρωτοβάθμιας (νηπιαγωγεία και δημοτικά) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσια).

Με την εφαρμογή της Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ), καθώς και από δωρεές πόντων από τους πολίτες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ανακύκλωσης www.recycle-win.gr και της εφαρμογής για κινητά “Recycle-win”, το κάθε σχολείο κέρδισε πόντους επιβράβευσης. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ορατά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, που έληξε την Πέμπτη 23-05-2024, για την κατηγορία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τις πρώτες 2 θέσεις, καταλαμβάνουν τα Γυμνάσια που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους ανά μαθητή:

1ο Βραβείο: 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

2ο Βραβείο: Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Κ.) & Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.Γυ.-Λ) Αλεξανδρούπολης

Την Τρίτη 28-05-2024 και ώρα 11:00π.μ., τα Γυμνάσια του Δήμου μας, τα οποία συμμετείχαν στο σύνολό τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, θα επιβραβευθούν για τη συμμετοχή τους, ενώ στα δύο που διακρίθηκαν, θα δοθούν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες .

Σας περιμένουμε

Προηγούμενο άρθροΘανάσης Καμηλάρης: «Την Κυριακή 2 Ιουνίου καθαρίζουμε όλοι μαζί το Δέλτα του Έβρου / Αναχώρηση στις 9 π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης»
Επόμενο άρθροΠεριοδεία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης