Ομιλία Δερμεντζόπουλου Χρήστου στη Βουλή στην κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2022

Aπάντηση Δερμεντζόπουλου Χρήστου προς ΣΥΡΙΖΑ: “Όταν κάποιοι επενδύουν στο ψέμα και τη συκοφαντία και μιλάνε για κρίσεις, εμείς τους απαντάμε με λύσεις”

Στην πολυήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ενόψει της κύρωσης του κρατικού προϋπολογισμού του 2022,  έλαβε τον λόγο ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας , Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Κατά την ομιλία του, τόνισε με έμφαση πως, «εάν και η συζήτηση και η ψήφιση  γίνεται σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η κυβέρνηση παραμένει συνεπής, σταθερή και αταλάντευτη στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος». 

Αναφέρθηκε στα μέτρα ανακούφισης της κοινωνίας στους τομείς της οικονομίας, της παιδείας, της υγείας επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα γίνεται μια χώρα που κοιτάζει μπροστά, σχεδιάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία». 

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος επεσήμανε πως το οικονομικό επιτελείο αντιμετώπισε με ιδιαίτερη επιτυχία την όποια δημοσιονομική διακύμανση παρουσιαζόταν, φέρνοντας προτάσεις και μεταρρυθμίσεις για το συμφέρον του συνόλου της κοινωνίας.

Η ομιλία του Βουλευτή συνεχίστηκε με αναφορά στη στάση που τηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση διαχρονικά. Τόνισε πως « η αντιπολίτευση είναι απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα. Εκμεταλλευόμενη τη δυναμική κατάσταση της πανδημίας και βάζοντας μπροστά το πολιτικό της όφελος κάνει μεγάλο κακό».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Δερμεντζόπουλος  υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση απαντά με πράξεις και όχι με λόγια. Πράξεις που συνδιαμορφώνονται με τους πολίτες με βάση τις επιταγές του σήμερα και με το βλέμμα στο μέλλον». Η αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται την πανδημία βάζοντας μπροστά το πολιτικό της όφελος.

Στον επίλογο δε της ομιλίας ζήτησε από την αντιπολίτευση να αφήσει στην άκρη τις όποιες σκοπιμότητες και να κάνει ένα γερό άλμα επιδεικνύοντας πνεύμα συνεννόησης και να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2022.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αλεξανδρούπολης: Φωτίζουμε τα Χριστούγεννα! – Tο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων
Επόμενο άρθροΠροκηρύξεις για Νοσηλευτή & Γονέα SOS στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης