Μερίδιο ως και 25% στον πλωτό τερματικό σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε να αναλάβει η Βουλγαρία σύμφωνα με την υπουργό Ενέργειας της χώρας, Τεμενούζκα Πέτκοβα.
Η Βουλγαρία μπορεί να αποκτήσει μερίδιο ως και 25% στον πλωτό τερματικό σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη, δήλωσε η υπουργός Ενέργειας την Βουλγαρίας την Τετάρτη.

Η κρατική ενεργειακή εταιρεία της Βουλγαρίας BEH έχει συγκροτήσει μια taskforce μαζί με την ελληνική εταιρεία φυσικού αεριού Gastarde, η οποία θα παρουσιάσει μια πρόταση για τη συμμετοχή στο υπουργείο Ενέργειας της Βουλγαρίας.

«Το τέλος Οκτωβρίου είναι η διορία, όταν η taskforce θα παρουσιάσει μια πρόταση που θα αποσαφηνίζει τις δυνατότητες συμμετοχής της Βουλγαρίας» ανέφερε σε συνέντευξη τύπου η υπουργός Ενέργειας της γειτονικής χώρας, Τεμενούζκα Πέτκοβα.

«Έχουμε δηλώσει έτοιμοι να συμμετάσχουμε ως επενδυτές, ως μέτοχοι με μερίδιο ως και 25%» τόνισε η ίδια σύμφωνα με το Reuters.

www.euro2day.gr

Προηγούμενο άρθροΤούρκοι εφοπλιστές ζητούν άσυλο στην Ελλάδα – Πέρασαν τα σύνορα με βαλίτσα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό
Επόμενο άρθροΜε κόλαση φωτιάς σπάνε το τουρκικό «Νότιο Βέλος» στο νότιο Εβρο μαχητικά της ΠΑ και επιθετικά ελικόπτερα [φωτό]