Την εκτίμηση ότι μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχει εμβολιαστεί πλήρως περίπου το 70% των κατοίκων στην Σαμοθράκη και ότι το νησί θα καταστεί covid-free προορισμός , έκανε η κ. Σόνια Βασιλειάδου εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Υγείας.

«Είμαστε ένα από τα 69 νησιά όπου έγιναν μαζικοί εμβολιασμοί και ένα από τα 36 νησιά κάτω από 100.000 κατοίκων. Οι συμμετοχές είναι γύρω στα 1.350 άτομα και πλησιάζουμε στο τέλος της εμβολιαστικής περιόδου,» είπε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η κ. Βασιλειάδου, τονίζοντας πως « το νησί στο θέμα των εμβολιασμών τα πήγε εξαιρετικά καθώς εμβολιάστηκε το μεγαλύτερο μέρος. Συγκεκριμένα εμβολιάστηκαν τετρακόσιοι υπερήλικες από 60 ετών και άνω και 900 άτομα από 18-60 ετών.»

Η Σαμοθράκη, σύμφωνα με την κ. Βασιλειάδου τα πήγε γενικώς καλά με την πανδημία, καθώς ελάχιστα ήταν τα κρούσματα τα οποία καταγράφηκαν από την αρχή της νόσου μέχρι σήμερα.

«Τα καταφέραμε με την covid ,ανταπεξήλθαμε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα,» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΟΛΓΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ – ΕΡΤ Ορεστιάδας

Προηγούμενο άρθροΕντός του Ιουνίου ξεκινά ο Διαγωνισμός για το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης – Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.
Επόμενο άρθροΠαρατάθηκε η προσωρινή κράτηση των κατηγορούμενων για κατασκοπεία προς όφελος της Τουρκίας