Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση για τα Θύματα σε Τροχαία Δυστυχήματα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη

Ακολούθησε ήσυχη πορεία προς το Δημαρχείο, όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή ενημερωτικών φυλλάδιων για την οδική ασφάλεια.

Έπειτα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε  ομιλία με θέμα “Τροχαίο και Εγκατάλειψη: το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος” από τους κ. Περικλή Γκουλιάμα – Διοικητή Τμήματος Τροχαίας και Αστυνομικό Υποδιευθυντή καθώς και τον κ. Κωνσταντίνο Γκοτσίδη – Δικηγόρο και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Την εκδήλωση συντονίσε η κα Καίτη Μακρή, μέλος της διοικούσας επιτροπής του International Road Victims Partnership και ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από το σύνολο μουσικής δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης.

Οι εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια, τον σεβασμό και τη δικαιοσύνη στα Θύματα Τροχαίων πραγματοποιούνται για 7η χρονιά

Προηγούμενο άρθροΟ ΠΑΝΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΡΩΜΗΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ Ο ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ
Επόμενο άρθροΧριστόδουλος Τοψίδης: “Δεν με εκφράζει η σημερινή κατάσταση. Δεν συμβιβάζομαι μαζί της. Υπάρχει ανάγκη για νέα πρόσωπα και ρήξη με την μετριότητα”