KKE: “Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να προκαλεί όταν επιλέγει να εμποδίζει την πολιτική προπαγάνδιση των θέσεων του ΚΚΕ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:35
37 0

H Aνακοίνωση της ΤΕ ΈΒΡΟΥ ΚΚΕ:

Χρειάστηκαν μόλις 48 ώρες για να αποδειχτεί η υποκρισία της Δημοτικής Αρχής Αλεξανδρούπολης αλλά και της εισαγγελίας. Και εξηγούμαστε : Την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ ανάμεσα στα διαφημιστικά μπάνερ στην στροφή του Εγνατία αναρτήσαμε πανό που καλούσε να σταματήσουν οι διευκολύνσεις προς τους Νατοϊκούς φονιάδες.

Σήμερα, που δεν έχει τέλος η εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, την ώρα που η αντιπαράθεση ΝΑΤΟ – Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα συντηρείται σταθερά σε υψηλά επίπεδα και «μυρίζει μπαρούτι» σε όλα τα πεδία από τα Βαλκάνια έως την Ανατολική Μεσόγειο και πέραν αυτής, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να προκαλεί όταν επιλέγει να εμποδίζει την πολιτική προπαγάνδιση των θέσεων του ΚΚΕ που ζητούν να μην διευκολύνονται οι Νατοϊκοί φονιάδες. Την Τετάρτη το πρωί το πανό αποκαθηλώθηκε μαζί με 2-3 άλλα διαφημιστικά περασμένων ημερών, που καλούσαν σε συναυλίες, παιδικά θέατρα κ.α. ενώ τα υπόλοιπα παρέμειναν.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με το περιεχόμενο των αγωνιστικών πανό που μπαίνουν κατά καιρούς (πχ πριν την απεργία στις 16 Ιούνη) αλλά με το γεγονός ότι είναι παράνομη διαφήμιση, αποσπά την προσοχή των οδηγών και επιπλέον έχει εντολή από την εισαγγελία να τα κατεβάζει. Στο τελευταίο μάλλον έλεγε αλήθεια. Απ ό,τι φαίνεται και ο εισαγγελέας ενοχλείται μόνο από τα πανό του ΚΚΕ και των σωματείων που αγωνίζονται. Γιατί πολύ αμφιβάλουμε αν έχει αποσταλεί καμία δικογραφία στον αντιδήμαρχο και στον δήμαρχο που έχουν επιτρέψει να γίνει η πόλη τσίρκο. Ναι, γι’ αυτούς που έκαναν βόλτα με τα Νατοϊκά ελικόπτερα μιλάμε. Αυτούς που δεν έδωσαν άδεια να γίνει η συγκέντρωση στο πάρκο ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ενάντια στην άσκηση Defender.

Αρκεί μια βόλτα στην πόλη και ο καθένας θα καταλάβει τι σημαίνει διαφημιστικό τσίρκο. Ενδεικτικό είναι πως από την ημέρα που ο Δήμαρχος έλεγε στους προέδρους των σωματείων ότι το κάλεσμά τους για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση (με το ένα (1) πανό, που αποκαθηλώθηκε σε τρείς ώρες), ήταν διαφήμιση, μέχρι και σήμερα υπάρχουν δεκάδες διαφημιστικά παντού για πάνω από ένα μήνα.

Και για να μην αδικούμε και μια μερίδα του Τύπου με δήθεν φιλοπεριβαντολλογικά αισθήματα που την ενοχλεί 1 καρφί (που και αυτό προϋπήρχε) σε ένα πλάτανο, αλλά κάνουν την πάπια για το έγκλημα με τα σκουπίδια που συντελείται αυτή την στιγμή στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, που γράφουν ύμνους για τους Νατοϊκούς δολοφόνους και που συκοφαντούν κάθε μας εκδήλωση, σε αυτούς και όλους τους υπόλοιπους που μας έχουν στοχοποιήσει, τους δηλώνουμε: όσα πανό και να κατεβάσουν, όσες δικογραφίες κι αν στείλουν, όσους χαφιέδες κι αν επιστρατεύσουν, εμείς θα συνεχίσουμε και να προπαγανδίζουμε την δράση μας και να αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο που παίζουν ντόπιοι θεσμικοί και τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους. Θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε την λαϊκή αντεπίθεση συζητώντας, διαφωτίζοντας, αναδεικνύοντας ζητήματα και πάντα αγωνιζόμενοι.

Καλούμε τον λαό της πόλης να βγάλει συμπεράσματα. Να καταλάβει ποιοι είναι μαζί του και ποιοι απέναντι του. Ακόμα κι αν κάποιος διαφωνεί με τις θέσεις του ΚΚΕ, πρέπει να τον προβληματίσει το μένος που επιδεικνύουν για να μας φιμώσουν. Μένος που φτάνει στον αντικομουνισμό και στο κυνήγι όσων εκφράζουν διαφορετική άποψη.

Σχετικά άρθρα

Θαβώριον Φώς – Η ένδοξη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού – Περί ακτίστου φωτός και ακτίστου χάριτος (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Αυγούστου 2017 0
ΘΑΒΩΡΙΟΝ ΦΩΣ Η ΕΝΔΟΞΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΣ Η Περιώνυμος Δεσποτική εορτή της ενδόξου…

6.871.182,72 ευρώ εξασφάλισε η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Νοεμβρίου 2018 0
Δύο προτάσεις από τη Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπ. Εσωτερικών. Οι χρηματοδοτήσεις συνολικού προϋπολογισμού…