Οι φωτογραφίες αυτές, αφορούν μερικούς μονάχα, από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας. Όσο κι αν προσπαθήσαμε να μπούμε στη λογική των «αυτουργών», δεν το έχουμε καταφέρει!

Γιατί εξακολουθεί με την ίδια επιθετικότητα και μίσος ο Δήμος να κατακρεουργεί και να αφανίζει κάθε δέντρο μέσα στην πόλη μας, σε μια χρονική περίοδο μάλιστα, που όλα τα δέντρα έχουν ξυπνήσει και δίνουν φύλλα; Επιπλέον, στην πλειοψηφία των δέντρων, προσπαθούν να φτιάξουν τις φωλιές τους τα πουλιά, διότι βρίσκονται σε αναπαραγωγική περίοδο!

Σκέψεις για αναζήτηση ευθυνών προφανώς και είναι μάταιες! Μιλάμε για τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, συνεπώς ο καθένας μας θα μπορούσε να είναι μάρτυρας και να το αποτρέψει! Ακόμη κι ένας περαστικός!

Θλιβερές οι διαπιστώσεις! Μας ενοχλούν τα φύλλα που πέφτουν, τα πουλιά που ρίχνουν τα περιττώματά τους, το κελάηδημα των πουλιών, ενώ ταυτόχρονα, ανεχόμαστε και θεωρούμε φυσιολογικούς τους θορύβους από τις εξατμίσεις των δίκυκλων, και την οσμή από το καυσαέριο των τετράτροχων!

Έχουν απομείνει στην καλύτερη περίπτωση, μονάχα οι κορμοί των δέντρων, και δίπλα τους, προσθέτουμε ομπρέλες και τέντες για να προστατευτούμε από τον ήλιο!

Καταλήγοντας: η έννοια του περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένου και ενεργού πολίτη, είναι άγνωστη στην πόλη μας!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ποδήλατο και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα ποδήλατο

Μπορεί να είναι εικόνα οδός

Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και δέντρο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο με πυρηνόκαρπο

Μπορεί να είναι εικόνα κισσός και δέντρο

Προηγούμενο άρθροΦράχτης στον Έβρο – Θεοδωρικάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος και σε ένα ακόμη θέμα ενάντια στο εθνικό συμφέρον»
Επόμενο άρθροΙταλίδα Πρωθυπουργός: «Όσοι κάνουν πάνω από δυο παιδιά δεν θα πληρώνουν φόρους»