Τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριο Πέτροβιτς επισκέφθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τον Γενικό Επιθεωρητή θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ενώ μεταφέροντας τα αιτήματα των κατοίκων και της Περιφερειακής Διοίκησης, υπογράμμισε την ανάγκη να παραμείνουν σε λειτουργία τα Αστυνομικά Τμήματα Τυχερού και Πυθίου, επισημαίνοντας πως οι δομές της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο, δεν θα πρέπει να συρρικνώνονται, αλλά να ενισχύονται.

Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποτελεσματικότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, τις οποίες και συνεχάρη για τις συνεχείς επιτυχίες στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος συνόδευε ο Γενικός Αστυνομικός Διοικητής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Κουτούζος.

Στο τέλος ο κ. Πέτροβιτς πρόσφερε στον κ. Καραμαλάκη, σε ανάμνηση της συνάντησης, το έμβλημα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ένα άγαλμα αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης.

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-373

%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%82

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη πραγματοποίησε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, τον οποίο συνόδευαν ο Γενικός Αστυνομικός Διοικητής Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, Παναγιώτης Κουτούζος και ο Αστυνόμος Β΄, Δημήτριος Μελεγγίδης. Παρών στη συνάντηση ήταν επίσης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος για τη Δημοτική Αστυνομία, Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ευταξίας που αφορούν το Δήμο Αλεξανδρούπολης και την ευρύτερη περιοχή, προβλήματα ποινικής διάστασης, η δυνατότητα μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης σε άλλο χώρο, το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα και η συνέχιση της αγαστής συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%ae-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85

 

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού στη ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού
Επόμενο άρθροΥποδοχή του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και του 5ου Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Καρυπίδη στην Αλεξανδρούπολη