O Παύλος Μιχαηλίδης ιδρύει vέα δημοτική παράταξη: «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» – Ανακοινώθηκε η 12μελής συντονιστική επιτροπή

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Οκτωβρίου 2020
166 0

Διανύοντας μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο κάτι αισιόδοξο και ΝΕΟ έχει δημιουργηθεί, με σεβασμό στον πολίτη και με πλήρη αυτοδιοικητική συνείδηση. Το όνομα αυτού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ». Από εδώ και στο εξής χρειαζόμαστε την δική σας στήριξη και συμμετοχή.

Ακολουθούν το κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης και τα ονόματα του προσωρινού 12μελούς Συντονιστικού οργάνου:

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε πάντα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι της Κεντρικής διοίκησης, με την έννοια ότι έχει άμεση και ζωντανή αναφορά στον δημότη και τις ανάγκες του.

Αυτή η αναφορά είναι που μας ωθεί να μπούμε σε αυτόν τον αγώνα με σχέδιο, όραμα και αισιοδοξία. Δύναμη του τόπου αυτού είναι οι άνθρωποί του.

Εκείνοι που πασχίζουν καθημερινά προσφέροντας σημαντικό έργο στον επαγγελματικό τους χώρο, στο επιστημονικό τους πεδίο, στην κοινωνία και στην οικογένειά τους.

Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση πολιτών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», γεννήθηκε από ανθρώπους που αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο.

Από ενεργούς πολίτες που θέλουν να συμβάλλουν αποτελεσματικά και καθοριστικά στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας, που πιστεύουν στη συνεργασία όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας με ένα στόχο: ένα Δήμο ανθρώπινο, σύγχρονο, βιώσιμο και ελκυστικό.

Πρωταρχικός στόχος οι προτάσεις μας για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας και η εκπροσώπησή μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμπορευθεί σε αυτή τη προσπάθεια.

Για να κάνουμε μαζί μια Νέα Αρχή για τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης.

Για την δημοτική κίνηση
ο επικεφαλής της
ΠΑΥΛΟΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

1. Αντώνης Αγγελίδης- Ξενοδοχοϋπάλληλος
2. Δεμερτζόγλου Πίνδαρος- Καθηγητής στην πληροφορική του οικονομικού τμήματος στο Rensselaer Polytechnic Institute της Νέας Υόρκης
3. Δημητριάδης Δημόκριτος- Επεμβατικός καρδιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική «Άγιος Λουκάς»
4. Κυριακάκης Τάσος – Ξενοδόχος
5. Μαντζάνα-Καρυπίδου Παναγιώτα- Δ. Υπάλληλος Υπουργείου μεταφορών/Πολιτικής Αεροπορίας
6. Μαυρομάτης Ευάγγελος- Υπάλληλος Υπουργείου Προ-Πο, μέλος του Δ.Σ. Τριτέκνων Ν. Έβρου
7. Μωρρές Χρήστος- Φοιτητής στο τμήμα επιστημών της εκπαίδευσης στην Προσχολική ηλικία του Δ.Π.Θ.
8. Ουσταμπασίδου-Σαρρή Πασχαλιά- Πτυχιούχος Λογίστρια/Επιχειρηματίας
9. Πανταζόπουλος Θόδωρος- Παραγωγός Εικόνας-Ήχου, μουσικός
10. Σαρίκας Δημήτριος- Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης
11. Σπαθόπουλος Ιωάννης- Ιατρός γυναικολόγος
12. Φιλιππίδης Ιωάννης- Μηχανολόγος μηχανικός

Σχετικά άρθρα

ΤΟΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙΣ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΙΣ «ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΓΑΘΟΥ ΤΟΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙΣ» (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Φεβρουαρίου 2019 0
ALEA JACTA EST ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΣ ΤΩΝ  ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΡΟΥΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΙΚΟΦΡΟΝΟΣ ΜΟΣΧΑΣ…

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταθέτει το 50% του μισθού της για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Μαρτίου 2020 0
Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει…

Ο ΚΛΕΙΝΟΣ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΩΣ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΛΑΥΓΕΣΤΑΤΟΣ ΦΩΣΤΗΡ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΙΔΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιανουαρίου 2019 0
Ο ΚΛΕΙΝΟΣ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΩΣ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΛΑΥΓΕΣΤΑΤΟΣ ΦΩΣΤΗΡ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ ΚΑΙ…