Με την απονομή ξιφών σε αξιωματικούς στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» της Αλεξανδρούπολης, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη και του διοικητή του Δ΄ Σώματος, αντιστράτηγο Ιωσήφ Μαυράκη, ο κ. Υπουργος Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη παρουσία του στον Έβρο

Απευθυνόμενος στους αξιωματικούς κατά τον χαιρετισμό του μετά το πέρας της τελετής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε πως το ξίφος «αποτελεί σύμβολο δύναμης, επαγρύπνησης, τιμής, ανδρείας, καθήκοντος και συνάμα δικαιοσύνης. Αξίες που σήμερα πρέπει ν’ αφυπνιστούν στον καθένα μας» τονίζοντας πως οι αξιωματικοί αποτελούν «το μέτρο των σταθερών αξιών του στρατού και της κοινωνίας, διότι -όπως τόνισε στους αξιωματικούς- θεωρείστε το κάλλιστο παράδειγμα προσφοράς και αυταπάρνησης».

Ευχαρίστησε στο πρόσωπο των παρόντων αξιωματικών το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων «για την εξαιρετική δουλειά, το υψηλό ηθικό, το φρόνημα και τον επαγγελματισμό» τους και διαβεβαίωσε πως το 2017 «θα είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους μας. Μια χρονιά που θα ξαναφέρει πάλι πίσω το χαμόγελο στην πατρίδα μας».

Προηγούμενο άρθροΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΕΡΩΝ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Επόμενο άρθροΤην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμότειχου επισκέφτηκε ο Άγιος Βασίλης!