Και επίσημα υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης με το κόμμα “Έλληνες”, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχος ε.α. Δημήτριος Χατζηλιάδης.

Ο Δ. Χατζηλιάδης, στην πρώτη δήλωσή του μετά την επίσημη ανακοίνωση, τόνισε: “Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία”.

Ποιος είναι ο Δημήτριος Χατζηλιάδης

Σύμφωνα με το βιογραφικό του που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος, ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες.

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη Λατινοπούλου: “Θα είμαι υποψήφια Βουλευτής στον Έβρο, στην Πατρίδα μου”
Επόμενο άρθροΧαράλαμπος Μιχαηλίδης: “Στις κόκκινες περιοχές ο Έβρος – Ανομβρία και ενδεχόμενο λειψυδρίας”