Αλεξανδρούπολη, 8 Σεπτεμβρίου 2016. Αντίστροφα μετρά η Αλεξανδρούπολη για την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND Ελλάς. Το ραντεβού για  3ο RUN GREECE Αλεξανδρούπολης  έχει οριστεί για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου μπροστά στο φάρο. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο νέο Νομαρχείο, οι εμπλεκόμενοι φορείς κάλεσαν τους κατοίκους της πόλης αλλά και επισκέπτες να συμμετάσχουν στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Θράκης.

Η ακριτική πρωτεύουσα είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει έμπειρους αλλά και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών φιλοδοξώντας να ξεπεράσει τις περσινές 2.500 συμμετοχές και να καταρρίψει για άλλη μια χρονιά την καλύτερη επίδοση στις διεθνείς συμμετοχές από τις υπόλοιπες πόλεις RUN GREECE. Μεταξύ των αθλητών υψηλού επιπέδου που θα βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης είναι και ο Πρωταθλητής αποστάσεων ημιαντοχής και αντοχής, μέλος του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Εθνικής Ομάδας Στίβου καθώς και Πρεσβευτής της WIND Running Team, Μάρκος Γκούρλιας.

 

Η WIND ως Μεγάλος Χορηγός  Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE, στηρίζει σταθερά το δρομικό κίνημα και δίνει το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις της χώρας ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει κάθε φορά την προσπάθεια και τη συμμετοχή με την κοινωνική προσφορά. Συγκεκριμένα, εκ μέρους όλων των δρομέων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες των 5 και 10χλμ. η WIND θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση υπέρ των σκοπών του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος».

O κ. Θεοκράτης Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος WIND στην Αλεξανδρούπολη, μεταξύ άλλων δήλωσε «Είναι η 3η χρονιά που η WIND στηρίζει στην Αλεξανδρούπολη έναν σπουδαίο θεσμό, όπως είναι το RUN GREECE. Στόχος είναι να δώσουμε ένα κίνητρο σε όλους  να αθληθούν, να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής, του τερματισμού, της νίκης, προσφέροντας παράλληλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αγωνίζονται καθημερινά. Τη σπουδαία συνεισφορά του Συλλόγου Άγιος Βασίλειος στα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους, έχουμε στηρίξει και στο παρελθόν και είναι ιδιαίτερη χαρά να είμαστε και πάλι δίπλα τους. Ο αθλητισμός υπάρχει για να ενώνει και να μοιράζει χαρά σε όλους και αυτό έρχεται να το αποδείξει ο αγώνας της Κυριακής 25 Σεπτέμβρη».

Στο πρόγραμμα RUN Αλεξανδρούπολη αναφέρθηκαν επίσης, εκ μέρους της αυτοδιοίκησης, ο ΑντιΔήμαρχος Προγραμματισμού, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας, Αγοράς και Αθλητισμού Αλεξανρούπολης, κ. Στέλιος Βραχιόλογλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ενώ από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ το λόγο πήραν ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Πασχάλης Μπούμπας, ο κ. Γιάννης Λιούμπας, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα κ. Κώστας Πατερόπουλος. Το Σύλλογο «Άγιος Βασίλειος» και το Κέντρο ημέρας εκπροσώπησε η κ. Ευθυμία Θεοδοσίου, Κοινωνική Λειτουργός.

Οι εγγραφές για το Run Greece Αλεξανδρούπολης έχουν ήδη ξεκινήσει. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει on-line, μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  προμηθευτούν στα γραφεία του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Στάδιο ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ).

Η WIND, ως Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, στο πλαίσιο του RUN GREECE καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας της διοργάνωσης για τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ.

 

-ΤΕΛΟΣ-

Προηγούμενο άρθροΈρχονται φανάρια στην Ηροδότου
Επόμενο άρθροΌλα έτοιμα για το 3ο Run Greece Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016!