Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Run Greece στην πόλη της Αλεξανδρούπολης για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Φέτος στη διοργάνωση στην πόλη του Έβρου έτρεξαν 2.500 δρομείς, ξεπερνώντας τον περσινό αριθμό που είχε φτάσει τους 1.800, ενώ μεγάλη ήταν για ακόμα μία φορά η προσέλευση των θεατών.

Στον αγώνα των 10χλμ. την 1η θέση στους άντρες πήρε ο Γιώργος Κατάκαλος ο οποίος με χρόνο 35:22 έκανε τον καλύτερο στο Run Greece Αλεξανδρούπολης αυτά τα δύο χρόνια και έναν από τους καλύτερους χρόνους της διοργάνωσης. Δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Βογιατζής και τρίτος ο Κωνσταντίνος-Μαρίνος Δεληγιώργης. Την 1η θέση στις γυναίκες πήρε η Μαργαρίτα Ντίνα (41:34), την 2η η Μάρθα Παπαζαχαρία και την 3η η Κυριακή Ντάρου, ενώ και οι τρεις γυναίκες σημείωσαν καλύτερο χρόνο από την περσινή νικήτρια.

Στα 5χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Κύπριος αθλητής Μάριος Αποστολίδης και ακολούθησαν σε 2η και 3η θέση οι Γιώργος Ριζονάκης και Σαλί Τσιτάκ αντίστοιχα. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Ερμιόνη Χάσκη, την δεύτερη η Χρυσούλα Θεοχαρίδου και την τρίτη η Φωτεινή Σκαρλάτου η οποία είχε ανέβει στο βάθρο και πέρυσι.

Παράλληλα με τα 5χλμ. πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας των 600μ. των παιδιών στον οποίο δεν υπάρχουν και θέσεις καθώς όλα τα παιδιά που έτρεξαν είναι νικητές. Το Run Greece που έχει επόμενο και τελευταίο του σταθμό για φέτος την Πάτρα διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, ενώ στον αγώνα της Αλεξανδρούπολης την συνδιοργάνωση ανέλαβαν ο Δήμος και Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Μεγάλη συμβολή στον αγώνα είχαν οι ομάδες εθελοντών, ο Ερυθρός Σταυρός κ.α.

Μετά το τέλος των αγώνων και των απονομών δόθηκε μία επιταγή με το ποσό των 2.000 ευρώ που προέρχεται από τα έσοδα του αγώνα, στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και φίλων Νομού Έβρου «ΣΥΝΕΧΙΖΩ».

Ακούστε τι είπε στο radiomax.gr ο νικητής των 10χλμ. Γιώργος Κατάκολος:

Γ. ΚΑΤΑΚΑΛΟΣ 27-09-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

 

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής, Γιάννης Ναλμπάντης

Προηγούμενο άρθρο«Άναψαν» τα αίματα στο Συνέδριο του Εθνικού κατά την ομιλία του κ. Λαμπάκη!
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής