Άρση της αιμοδοτικής καραντίνας στον βόρειο Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:09
83 0

Έπειτα από την επικοινωνία προ ημερών με το ΕΚΕΑ, μας έγινε γνωστό ότι τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και επίκειται η άρση της αιμοδοτικής καραντίνας. Σήμερα Τετάρτη 31/3/2021 απεστάλη η απόφαση άρσης στις αιμοδοσίες των Νοσοκομείων της Αλεξανδρουπόλεως και του Διδυμοτείχου. Επίσημα πλέον αίρεται ο αποκλεισμός και δίνεται η δυνατότητα να αιμοδοτήσουν οι κάτοικοι της Νέα Ορεστιάδας, Θούριο, Χειμώνιο, Παλιά Σαγήνη, Πύργος, Λεπτή, Νεοχώρι, Σάκος, Καβύλη, Ν. Βύσσα που για ένα εξάμηνο ήταν αποκλεισμένοι.

Με τα νέα δεδομένα καλούμε τους αιμοδοτικούς συλλόγους των περιοχών αυτών να προγραμματίσουν την αιμοδοσία τους, αλλά και τους εθελοντές αιμοδότες είτε να επικοινωνήσουν με τις αιμοδοσίες των Νοσοκομείων, είτε με τους συλλόγους τους. Συμβάλουμε όλοι για να επανέλθει η κανονικότητα ώστε να μην δημιουργηθεί έλλειψη μονάδων αίματος με πιθανότητα να υπάρξουν προβλήματα στην λειτουργία των Νοσοκομείων.

Η αιμοδοσία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου είναι ανοιχτή κάθε μέρα από τις 9:00π.μ. έως 13:00 μ.μ. και 17:00 έως 19:00. Και Σαββατοκύριακο από τις 9:00π.μ. έως 13:00 μ.μ..

Η αιμοδοσία του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης είναι ανοιχτή από Κυριακή έως την Παρασκευή από 8:30 – 14:30 και Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή και Αργίες 17:30 – 20:30. Το Σάββατο το πρωί η αιμοδοσία βρίσκεται με το διασκευασμένο στο Δημαρχείο Αλεξανδρουπόλεως.

Επίσης στην Πινακοθήκη του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ
Πράττουμε το καθήκον μας προς τον εαυτό μας και προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας τώρα που μας χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.
Ο Προεδρος
ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σχετικά άρθρα

Χριστόδουλος Τοψίδης: «Επιβάλαμε εχθές τον κ. Μέτιο και τους συνοδοιπόρους του μία συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα, τα οποία ο Περιφερειάρχης ήθελε πάση θυσία να αποφύγει»

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Οκτωβρίου 2019 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πραγματοποιήθηκε χθες η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία επιβάλαμε στον κ. Μέτιο, την παράταξή του και…

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΜΘ: 31 στην Π.Ε. Έβρου – 22 στην Π.Ε. Ροδόπης – 41 στην Π.Ε. Ξάνθης – 151 στην Π.Ε. Δράμας – 56 στην Π.Ε. Καβάλας

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2020 0
Διψήφιος αριθμός θανάτων (34) και 2556 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο…

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιανουαρίου 2017 0
Εχθές 24 Ιανουαρίου τρέχοντος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα…