Έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών όρων για το δημοτικό σφαγείο Φερών

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:26
374 0

Στην έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο του δημοτικού σφαγείου Φερών προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, με απόφασή της.

Για το έργο, το οποίο περιμένει όλος ο κτηνοτροφικός κόσμος του νότιου Έβρου, όπως έχει δηλώσει ο αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης, χρειάζεται σειρά εγκρίσεων, μελετών, αποφάσεων και εγγράφων, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή και λειτουργία του.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης, είναι ένα άλλο τυπικό, αλλά και ουσιαστικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και οι περιβαλλοντικοί όροι που τίθενται ισχύουν για τα επόμενα 10 χρόνια Αρμόδιο για τους ελέγχους τήρησης των περιβαλλοντικών όρων, τόσο στη φάση της κατασκευής, όσο και της λειτουργίας, θα είναι το Τμήμα Περιβάλλοντος  και Υδροοικονομίας  της ΠΕ Έβρου.

Alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Υπάρχει αποφασιστικότητα, ψυχραιμία, διπλωματία – Οφείλουν όλοι οι Έλληνες να είναι ήσυχοι

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Οκτωβρίου 2020 0
Τη Λάρισα επισκέφθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίο βρέθηκε στην 1η Στρατιά, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας,…

Απεντόμωση – απολύμανση σε όλους δημοτικούς αθλητικούς χώρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Νοεμβρίου 2020 0
Απεντόμωση – απολύμανση σε όλους δημοτικούς αθλητικούς χώρους πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο. Όπως αναφέρει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης: “Μέριμνά μας η…