Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 στις 20:30, στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Λιμάνι» που θα πραγματοποιηθεί στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.
Η έκθεση πραγματοποιείται σε συν διοργάνωση με το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης στο πλαίσιο των 10 χρόνων παρουσίας του. Οι φωτογράφοι, μέλη του κέντρου εκφράστηκαν καλλιτεχνικά και αποτύπωσαν μέσα από τον φωτογραφικό φακό το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με έναν διαφορετικό τρόπο. Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη και την ιστορία της. Οι φωτογραφίες πραγματεύονται στιγμές από την καθημερινότητα, πορτρέτα ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στο λιμάνι, εμπορική δραστηριότητα, στοιχεία εξέλιξης και αναβάθμισης του λιμανιού και δραστηριότητες μέσα σε αυτό.
Στην έκθεση φωτογραφίας συμμετέχουν οι: Αναγνώστου Αγγελική, Βλασακίδης Στράτος, Γεροντόπουλος Θεόφιλος, Γιαννακίδης Θεοδόσιος, Δημητρίου Γεωργία, Ζωάκης Νίκος, Ζωάκης Σωτήρης, Καραγεωργίου Δημοσθένης, Κωστάκης Θοδωρής, Λάμπογλου Νίκος, Μαλτέζος Χρήστος, Ορδόλης Κώστας, Ορδομπουζάνης Κώστας, Παπαπαναγιώτου Κατερίνα, Πάτση Γιούλα, Σπανοπούλου Ανέζα, Τσιρίδου Τζούλια.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15 έως και 23 Ιουλίου 2017 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις ώρες 20:30–23:30.

Προηγούμενο άρθροΓαλεντέριος Πατσίδης: “Έκθεση φωτογραφίας το Σάββατο 22 Ιουλίου στην Αισύμη”
Επόμενο άρθροΠ.Α.ΜΕ. Έβρου: Συμπαράσταση στο “Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Έβρου”