*Νέο τραγούδι «Η νύχτα μου Γέρνει»*

Δυο ξεχωριστές γυναίκες,
η συνθέτης Ζωή Τηγανούρια, μελοποιώντας με μαεστρία υπέροχους στίχους και η Νάγια Αγοραστου ερμηνεύοντάς τους με την αισθαντική φωνή της, εξυμνούν με ιδιαίτερο τρόπο την Αγάπη, έτσι όπως την έχει περιγράψει ο στιχουργός Κωνσταντίνος Ρωμανίδης και ταυτόχρονα τον Ρομαντισμό και τις μοναχικές στιγμές, που κάθε άνθρωπος έχει ζήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Απολαύστε το νέο μας μουσικό δημιούργημα

«Η νύχτα μου γέρνει»
Τα μάτια μου κλείνω και πίσω μου αφήνω
αυτό που μου κάνει κακό.
Στο τέλος θα αντέξω, ξανά δεν θα τρέξω να ‘ρθώ να σου πω σ’ αγαπώ.

Η μέρα σωπαίνει, κι η νύχτα μου γέρνει σε πόνου φεγγάρι χλωμό. Στο τέλος θα αντέξω, ξανά δεν θα τρέξω να ‘ρθώ να σου πω σ’ αγαπώ.

Η μέρα σωπαίνει, κι η νύχτα μου γέρνει, φεγγάρι χωρίς γυρισμό καθώς ξημερώνει, παραίσθηση έχω, πώς είσαι αγάπη μου εδώ.
Η νύχτα τελειώνει, κι αυτό που σιμώνει δεν θέλω να νιώσει κανείς. Μονάχη δακρύζω, φοβάμαι λυγίζω στην σκέψη πως θα μ’ αρνηθείς.

Η μέρα σωπαίνει, κι η νύχτα μου γέρνει φεγγάρι χωρίς γυρισμό καθώς ξημερώνει, παραίσθηση έχω πως είσαι αγόρι μου εδώ.

Ερμηνεία: Νάγια Σύνθεση και παραγωγή: Ζωή Τηγανούρια Στίχοι: Κωνσταντίνος Ρωμανίδης Ενορχηστρώσεις Ζωή Τηγανούρια, Χάρης Πεγιάζης, Στέλιος Γενεράλης Πιάνο: Μάνος Κιτσικόπουλος
Βιολί:Σέρτζιο Ναστάζα
Βιόλα: Λαουρέντιου Μάτα Σάρου
Τσέλο: Μιρέλα Ρούτση Ηχογράφηση/Μίξη/Mastering:Γιώργος Πρινιωτάκης
Artracks Recording Studios

Προηγούμενο άρθρο24 Απριλίου στο Γερεβάν: Ο αγώνας για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων συνεχίζεται (γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης)
Επόμενο άρθροΠαύλος Μιχαηλίδης: «Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θέλει να φτιάξει 2ο Νομαρχείο, με την αγορά του κτηρίου της Τράπεζας της Ελλάδος»