Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Σε οριακό σημείο η δυνατότητα αναχαίτισης των μεταναστευτικών ροών από τη Δ.Α. Ορεστιάδας εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:18
450 0

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας για τις τεράστιες διαστάσεις που λαμβάνει το μεταναστευτικό, αλλά και τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και κονδύλια που καθιστά τον έλεγχο του φαινομένου άθλο.

Στις 26 Ιουνίου 2017 κατατέθηκε σχετική Επερώτηση που συνυπέγραψαν 25 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (εδώ) για την κυβερνητική ανεπάρκεια του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού, ενώ ακολούθησε συνάντηση του βουλευτή με τον Αν.Υπουργό Εσωτερικών κ. Τόσκα, όπου κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την καλή πρόθεση εκ μέρους του υπουργού.

Ωστόσο τα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού αλλά και των απαραίτητων κονδυλίων, για την επισκευή των οχημάτων και την διάθεση των ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων παραμένουν άλυτα, με την δύναμη αναχαίτισης της Δ.Α. Ορεστιάδας να βαίνει μειούμενη.

Σχετικά άρθρα

Προσλήψεις 18 μόνιμων και 12 συμβασιούχων υπαλλήλων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Δεκεμβρίου 2017 0
 Ανακοινώθηκε η πρόσληψη 18 νέων μόνιμων υπαλλήλων και 12 συμβασιούχων για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για 1 γιατρό επιμελητή…

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ~ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ~~ Ο ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2018 0
  Ο ΑΓΙΟΣ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Ελάχιστοι υπήρξαν οι της Ορθοδόξου Εκκλησίας Άγιοι,…