Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Τα Δημόσια Έργα 30% ακριβότερα στον Βόρειο Έβρο! Επιμένει το Υπουργείο Υποδομών να πληρώνουν οι φορολογούμενοι 30% ακριβότερα!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:28
554 0
Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, με την πρόταση να τροποποιηθεί η σχετική νομοθεσία που αφορά στην εκμετάλλευση της λατομικής περιοχής του Διδυμοτείχου και την δυνατότητα εκμετάλλευσης των εξορυσσόμενων υλικών σε όλο το φάσμα των εν εξελίξει και μελλοντικών δημοσίων έργων της περιοχής. 

Συγκεκριμένα με την ερώτηση τέθηκε το ζήτημα της άρσης των νομοθετικών περιορισμών σύμφωνα με τους οποίους τα εξορυσσόμενα υλικά μπορούν να διοχετευτούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες κατασκευής του κάθετου άξονα Εγνατίας στο Τμήμα Αρδάνιο−Μάνδρα−Ψαθάδες.
Στην απάντησή του το Υπουργείο δεν αποδέχεται την προτεινόμενη νομοθετική τροποποίηση που θα έδινε άμεση λύση στο κοστοβόρο ζήτημα της προμήθειας αδρανών υλικών κι επιμένει στην δική του χρονοβόρα νομοθετική ρύθμιση,  η οποία συνεπάγεται σοβαρό δημοσιονομικό κόστος για την τοπική αυτοδιοίκηση του τόπου μας.
Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την Ερώτηση:
Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την Απάντηση:

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου για το 2019

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Ιανουαρίου 2019 0
Αυτό είναι το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου για το 2019