Συνάντηση με τον Πρόεδρο, Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου είχε σήμερα, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Ο κ. Γιαλαμάς ενημέρωσε τον κ. Πέτροβιτς για τη δραστηριότητα των Συνοριακών Φυλάκων, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , με κυρίαρχο την έλλειψη προσωπικού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, ανέφερε πως το γεγονός ότι την προηγούμενη χρονιά οι μεταναστευτικές ροές στην περιοχή μας αυξήθηκαν κατά 183% σε σχέση με το 2017, οφείλει να μας προβληματίσει και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το αίτημά τους προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα που είναι αναγκαία, στην επιτέλεση του σημαντικού έργου φύλαξης των συνόρων.

Τον κ. Γιαλαμά συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Δερβεντλής, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Κοντονής, ο Α΄ Ταμίας Θεόδωρος Χριστοφορίδης, ο Β΄ Ταμίας Νικόλαος Μουμτζίδης.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου στον οικισμό του Μαΐστρου
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Κραυγή απόγνωσης από τους τευτλοπαραγωγούς του Έβρου για τις αποζημιώσεις και για τη λειτουργία του Εργοστασίου της Ορεστιάδας”