Απορρίφθηκε η ένσταση για το πρόστιμο της «ντροπής» στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:25
58 0

Σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνει τους Τριγωνιώτες, τις Τριγωνιώτισσες αλλά και όλους τους κατοίκους της περιοχής μας ότι δυστυχώς η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας υλοποιώντας τη γραμμή της κυβέρνησης “νόμος και τάξη” απέρριψε με ανακριβή στοιχεία την ένσταση που υποβάλλαμε και τελικά επικύρωσε το πρόστιμο της ντροπής των 3.000 ευρώ το οποίο πρέπει να εξοφληθεί εντός 15 ημερών.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση αξιοποιώντας την πανδημία θέλει να “πνίξει” κάθε φωνή αντίστασης, κάθε φωνή διαμαρτυρίας.

Αν πραγματικά τους ένοιαζε η υγεία μας δεν θα άφηναν το Κέντρο Υγείας Δικαίων με ελλείψεις σε γιατρούς και προσωπικό. Δεν θα σκούριαζε το αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ ακινητοποιημένο γιατί αρνούνται να προσλάβουν έναν οδηγό. Δεν θα αποσπούσαν τους γιατρούς Υπαίθρου στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου αφήνοντας τα αγροτικά ιατρεία να υπολειτουργούν.

Είναι καθαρό ότι εκείνο που τους ενοχλεί είναι η αγωνιστική δράση του Συλλόγου μας. Μας θέλουν “δειλούς, μοιραίους και άβουλους αντάμα” όπως λέει και ο ποιητής, να παρακολουθούμε τις καταστροφικές πολιτικές τους, που έχουν οδηγήσει τον τόπο μας στον μαρασμό και την ερήμωση. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες φορείς από όλη την Ελλάδα που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στο σύλλογό μας και καταδίκασαν το πρόστιμο της ντροπής.

Καλούμε αγροτικούς συλλόγους, εργατικά και κλαδικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών να στηρίξουν οικονομικά το σύλλογό μας και να συμβάλλουν με όποιο χρηματικό ποσό μπορούν, ώστε να αποπληρωθεί το χρηματικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Δίνουμε σε όλους την υπόσχεση ότι δε θα σκύψουμε το κεφάλι! Ούτε τα εξοντωτικά πρόστιμα, ούτε τα αγροτοδικεία τους θα μας κάνουν να σιωπήσουμε. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής μας, για να σταματήσει η κατρακύλα του τόπου μας».

Σχετικά άρθρα

Ύβρις…

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Νοεμβρίου 2020 0
Ο καταγόμενος από την Τραπεζούντα Σαΐτ Τσετίνογλου δημοσιοποίησε τη συγκλονιστική φωτογραφία από το τζαμί Αλαεντίν της Άγκυρας, το οποίο επισκευάστηκε πρόσφατα.…

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Δεκεμβρίου 2017 0
Το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και άλλων ειδών βασικής συνδρομής , στους δικαιούχους…

Μειώνεται το τέλος υπέρ δήμων για κέντρα διασκέδασης και άλλων καταστημάτων με ποτά και θέαμα

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Απριλίου 2021 0
Με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων», μειώνεται το ύψος του τέλους που εισπράττεται υπέρ των δήμων, (στους…