Από τις 13 Ιουνίου η σύνδεση Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Λήμνος – Λαύριο

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:32
547 0

SAOS FERRIES: Νέα Γραμμή στο Βόρειο Αιγαίο με το ΕΓ/ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ

Η SAOS FERRIES η ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σαμοθράκη  εγκαινιάζει τη νέα της γραμμή στο Βόρειο Αιγαίο  με το ΣΑΟΣ ΙΙ.

Το επιβατικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει από το Λαύριο  στην γραφική  Λήμνο  και  την ονειρεμένη Σαμοθράκη απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και την αξιοπιστία του ΕΓ/ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ.

Από τις 13 Ιουνίου 2017,και μέχρι  3 Σεπτεμβρίου 2017 , τo ΣΑΟΣ ΙΙ  θα αναχωρεί μία  φορά την εβδομάδα κάθε Τρίτη  στις 09.00 από  το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης  με  προορισμούς, την Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης, την Μύρινα της Λήμνου  και το λιμάνι του Λαυρίου  .

Στη συνέχεια το  ΣΑΟΣ ΙΙ   μία φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη  θα αναχωρεί στις 07.00 από το λιμάνι του Λαυρίου με  προορισμούς την Μύρινα της Λήμνου , την Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης .

Η SAOS FERRIES ,με την έναρξη της νέας γραμμής και για τη στήριξη της τουριστικής κίνησης ιδιαίτερα της Σαμοθράκης  ,προχωρά σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμολογιακή πολιτική στα εισιτήρια επιβατών και Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτων για την αντίστοιχη περίοδο (13/6 έως 3/9/2017) .

Συγκεκριμένα καθορίζονται: 

Ενιαίος ναύλος στα Ι.Χ επιβατικά αυτοκίνητα  ανεξαρτήτου κατηγορίας ,χαμηλότερος κατά 13% από το καθοριζόμενο ναυλολόγιο του Υπουργείου ,  στη γραμμή Λαύριο-Λήμνο -Σαμοθράκη.

Ενιαίος ναύλος στα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα  ανεξαρτήτου κατηγορίας και μείωση κατά 13% από το καθοριζόμενο ναυλολόγιο του Υπουργείου , στα Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητα, Υψηλής Κατηγορίας ,στα ελεύθερα δρομολόγια της γραμμής Αλεξανδρούπολη -Σαμοθράκη .

Τιμή εισιτηρίου επιβατών χαμηλότερη κατά 4% από το καθοριζόμενο ναυλολόγιο του Υπουργείου στη γραμμή Λαύριο-Λήμνο -Σαμοθράκη.

Ο  κος Φώτης Μανούσης  δήλωσε: «Επιστρέφουμε στη γραμμή Λαύριο –Λήμνο –Σαμοθράκη  με το ΣΑΟΣ ΙΙ , ένα πλοίο εγγύηση για την ασφάλεια και την ποιότητα στη παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες.

Στην SAOS FERRIES εργαζόμαστε με στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες ποιότητας στο επιβατικό κοινό που μας εμπιστεύεται για τη μεταφορά του, ταυτόχρονα διαρκής επιλογή μας είναι να στηρίζουμε την  οικονομία και την  κοινωνία, της  ακριτικής Σαμοθράκης  με κάθε τρόπο»

Σχετικά άρθρα

Κλείνουν δημοτικά και νηπιαγωγεία από Δευτέρα – Σύγχρονη τηλεκπαίδευση και εκπαιδευτική τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Νοεμβρίου 2020 0
Κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία από τη Δευτέρα – Τι ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως Κλειστά θα παραμείνουν…

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής τοποθετουνται στο χώρο αναψυχής του Πλατανότοπου Μαΐστρου

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαΐου 2017 0
Συνεχίζεται η αναναβάθμιση του χώρου αναψυχής του Πλατανότοπου Μαΐστρου. Με εντολή του Δημάρχου μας Βαγγέλη Λαμπάκη και σε συνεργασία του Αντιδημάρχου…