Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου στο υπό παράδοση τμήμα Μάνδρα – Ψαθάδες

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:37
542 0

Αυτοψία στο υπό παράδοση τμήμα Μάνδρα – Ψαθάδες, του υπό κατασκευή κάθετου οδικού άξονα Αρδανίου – Ορμενίου, έκανε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης  Έβρου, Δημήτριος Πέτροβιτς, συνοδευόμενος από στελέχη της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», εταιρείας που φέρει την ευθύνη ολοκλήρωσης του έργου.

Το υπό παράδοση τμήμα μήκους 14 χλμ., που δόθηκε δοκιμαστικά στην κυκλοφορία, περιλαμβάνει την παράκαμψη Λαβάρων, με δυο κόμβους (Λαβάρων – Κισσαρίου) και Αμορίου. Τα στελέχη της Εγνατία Οδός Α.Ε. διαβεβαίωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη πως οι εργασίες θα συνεχιστούν για την ασφάλεια και ασφαλτόστρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου.

Ο κ. Πέτροβιτς επεσήμανε ότι το έργο σχεδιάστηκε όχι μόνο για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων, αλλά και για την αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών, ένα όρο που όμως ακόμη δεν πληροί.

Σχετικά άρθρα

Στη Θράκη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας , για το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Νοεμβρίου 2017 0
Ο Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί σήμερα στη Θράκη στο πλαίσιο των εργασιών του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της…

Κ. Καραμανλής: «Η αναβάθμιση του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης μπαίνει πλέον σε τελική ευθεία»

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαΐου 2021 0
Όπως αναφέρει ο ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής: Η αναβάθμιση του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, αποτελεί μέρος του σχεδιασμού μας για την ενδυνάμωση της…