Γιάννης Βαταμίδης: “Νοιώθω εξοργισμένος γιατί ορισμένοι δεν σέβονται τον κόπο και την αγωνία μας”

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Ιουνίου 2018
991 0

Σε ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Βαταμίδη αναφέρει: 

Λίγες μόνο ώρες άντεξε το ειδικό υλικό που τοποθέτησε το συνεργείο των εργολάβων με σκοπό να επιτευχθεί η απόλυτη ισόπεδη επιφάνεια και να γίνει η τελική επίστρωση του ειδικού ελαστωμερούς υλικού στο Κέντρο νεότητας.

Παρά την περίφραξη (η οποία ξηλώθηκε για πολλοστή φορά) και τις πινακίδες, κάποιοι θεώρησαν πλάκα  (  αστείο(  μαγκιά (  να εισέλθουν στο χώρο και να καταστρέψουν ολοσχερώς το υλικό πατώντας επάνω και χαράζοντας συνθήματα.


Νοιώθω εξοργισμένος γιατί ορισμένοι δεν σέβονται τον κόπο και την αγωνία μας να κάνουμε έστω και αυτό το μικρό έργο στην Ελλάδα που τα πάντα συμβαίνουν και προχωρούν με αφάνταστη δυσκολία. Δεν κατανοούν πως τον λογαριασμό τον πληρώνουμε όλοι μας και δεν περισσεύει ούτε ευρώ.

Σχετικά άρθρα

O Πρωθυπουργός μαζί με 15 Υπουργούς στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση – “Η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στο προσκήνιο”

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2017 0
Με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα , του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και 15 υπουργών , θα…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: “Συνεδρίαση – παρωδία με ευθύνη της του Περιφερειάρχη και της διοίκησης της Περιφέρεια ΑΜΘ”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Σεπτεμβρίου 2020 0
Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, για άλλη μία φορά, παρακολουθήσαμε μία συνεδρίαση – παρωδία με ευθύνη της του Περιφερειάρχη και της…