Γιάννης Βαταμίδης: “Νοιώθω εξοργισμένος γιατί ορισμένοι δεν σέβονται τον κόπο και την αγωνία μας”

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Ιουνίου 2018
878 0

Σε ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Βαταμίδη αναφέρει: 

Λίγες μόνο ώρες άντεξε το ειδικό υλικό που τοποθέτησε το συνεργείο των εργολάβων με σκοπό να επιτευχθεί η απόλυτη ισόπεδη επιφάνεια και να γίνει η τελική επίστρωση του ειδικού ελαστωμερούς υλικού στο Κέντρο νεότητας.

Παρά την περίφραξη (η οποία ξηλώθηκε για πολλοστή φορά) και τις πινακίδες, κάποιοι θεώρησαν πλάκα  (  αστείο(  μαγκιά (  να εισέλθουν στο χώρο και να καταστρέψουν ολοσχερώς το υλικό πατώντας επάνω και χαράζοντας συνθήματα.


Νοιώθω εξοργισμένος γιατί ορισμένοι δεν σέβονται τον κόπο και την αγωνία μας να κάνουμε έστω και αυτό το μικρό έργο στην Ελλάδα που τα πάντα συμβαίνουν και προχωρούν με αφάνταστη δυσκολία. Δεν κατανοούν πως τον λογαριασμό τον πληρώνουμε όλοι μας και δεν περισσεύει ούτε ευρώ.

Σχετικά άρθρα

2ο Φεστιβάλ Via Egnatia

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Αυγούστου 2016 0
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Via Egnatia, από τις 18 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου…

Ξεκίνησε το διήμερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Φιλοζωικό Σωματείο ”Κιβωτός” Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Δεκεμβρίου 2015 0
Το Φιλοζωικό Σωματείο «Κιβωτός» πραγματοποιεί όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Αλεξανδρούπολη. Μετά την μεγάλη ανταπόκριση…