Γιάννης Βαταμίδης: “Νοιώθω εξοργισμένος γιατί ορισμένοι δεν σέβονται τον κόπο και την αγωνία μας”

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Ιουνίου 2018
940 0

Σε ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Βαταμίδη αναφέρει: 

Λίγες μόνο ώρες άντεξε το ειδικό υλικό που τοποθέτησε το συνεργείο των εργολάβων με σκοπό να επιτευχθεί η απόλυτη ισόπεδη επιφάνεια και να γίνει η τελική επίστρωση του ειδικού ελαστωμερούς υλικού στο Κέντρο νεότητας.

Παρά την περίφραξη (η οποία ξηλώθηκε για πολλοστή φορά) και τις πινακίδες, κάποιοι θεώρησαν πλάκα  (  αστείο(  μαγκιά (  να εισέλθουν στο χώρο και να καταστρέψουν ολοσχερώς το υλικό πατώντας επάνω και χαράζοντας συνθήματα.


Νοιώθω εξοργισμένος γιατί ορισμένοι δεν σέβονται τον κόπο και την αγωνία μας να κάνουμε έστω και αυτό το μικρό έργο στην Ελλάδα που τα πάντα συμβαίνουν και προχωρούν με αφάνταστη δυσκολία. Δεν κατανοούν πως τον λογαριασμό τον πληρώνουμε όλοι μας και δεν περισσεύει ούτε ευρώ.

Σχετικά άρθρα

CAUSA HONORIS – Ο «ΠΡΩΤΟΣ ΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ» ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Ο ΙΜΒΡΙΟΣ ΣΑΓΗΝΕΥΩΝ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝΗ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Νοεμβρίου 2018 0
CAUSA HONORIS Ο «ΠΡΩΤΟΣ ΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ» ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Ο ΙΜΒΡΙΟΣ ΣΑΓΗΝΕΥΩΝ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝΗ Όταν στις 19…

Παραιτήθηκε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Αυγούστου 2015 0
Ανακοίνωση παραίτησης  Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Πρίν κάποια χρόνια συστάθηκε και στελεχώθηκε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ από νεαρά άτομα που είχαν…