Γυμνάσιο Σουφλίου: Πρότζεκτ μαθητών της Γ’ Λυκείου που αφορά τον εντοπισμό σκουπιδιών στη φύση στο τόπο κατοικίας τους

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:22
48 0

Στο Γυμνάσιο Σουφλίου βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Σουφλίου κ. Δημήτρης Δαρούσης . Σε ανάρτηση του αναφέρει:

Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντηθώ στο Δημαρχείο με μαθητές της Γ’ Γυμνασίου
Σουφλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός πρότζεκτ που αφορά τον εντοπισμό σκουπιδιών στη φύση στο τόπο κατοικίας τους.

Στόχος των παιδιών είναι σε συνεργασία με το Δήμο Σουφλίου ο καθαρισμός σημείων με σκουπίδια και την ανάρτηση πινακίδων σε αυτά τα σημεία για την αποτροπή της ρύπανσης τις οποίες θα φτιάξουν τα ίδια τα παιδιά από οικολογικά υλικά.

Τα παιδιά μου έκαναν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το που μπορεί κάποιος να πετάει τα σκουπίδια του, για τους μπλε καδους ανακύκλωσης καθώς επίσης και για το αν ο Δήμος διαθέτει σημείο στο οποίο μπορεί κάποιος να αφήσει παλιές ηλεκτρικές συσκευές προς ανακυκλωση.

Με τις πληροφορίες που συνέλεξαν έχουν σκοπό την έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου που θα διανείμουν στους κατοίκους της περιοχής μας .

Θέλω να συγχαρώ για την πρωτοβουλία αυτή τα παιδιά και τους καθηγητές τους.

Σχετικά άρθρα

Το Ελεγκτικό Συνέδριο δικαίωσε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης για την υπόθεση της προμήθειας λαμπτήρων τύπου LED

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2018 0
Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης Μεγάλη νίκη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και προσωπικά του Δημάρχου, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη…

Κωστής Σιμιτσής: «Με σχέδιο και σκληρή δουλειά ανεβαίνει η Περιφέρεια ψηλά. Οι βραβεύσεις των κρασιών μας, δείχνουν και το δρόμο και τη δυναμική»

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Απριλίου 2019 0
Οι νέες βραβεύσεις του Κτήματος Βιβλία Χώρα ανεβάζουν ψηλά το Παγγαίο και μαζί ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.…