Δείτε την 20η δεξιοτεχνία αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:15
473 0

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το πρωί της Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με τον 6ο γύρο του θεσμού να συγκεντρώνει 32 συμμετέχοντες.

Η 20η Δεξιοτεχνία διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο «Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης» και διεξήχθει  στο χώρο που βρίσκεται εμπρός από το «Grand Hotel Εγνατία».

Όσον αφορά τη διασπορά των συμμετοχών ανά κατηγορία, η Κατηγορία Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) εφοδιάζει τον αγώνα με 6 συμμετοχές, τη στιγμή που στην Κατηγορία Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) συμμετέχουν 8 οδηγοί. Η Κατηγορία Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο μεγαλύτερο από 2,5 μέτρα) είναι η πιο πολυπληθής, αφού έχει συγκεντρώσει 18 αυτοκίνητα.

Όπως συμβαίνει με την πλειονότητα των αγώνων του θεσμού, ο αριθμός των συμμετοχών είναι μεγάλος, στοιχείο που καταδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δυναμική του εν λόγω θεσμού.

Ρεπορταζ Γιαννης Ναλμπαντης

Σχετικά άρθρα

Λαμπάκης – Μιχαηλίδης… Μαζί στο RUN GREECE! “Φωτιά θα ανάψουν” τα παπούτσια

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Σεπτεμβρίου 2016 0
Η “κόντρα” εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρουπολης μεταφέρετε στους δρόμους της πόλης… Συμμετοχή στο RUN GREECE δήλωσαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπολης κ.…