Δείτε το πόρισμα για τις εγκαταστάσεις του παλαιού Νοσοκομείου, επί της οδού Δήμητρας από το Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξ/πολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 29 Ιουνίου 2016
419 0

Η θεσμική συνεργασία μόνο καρπούς και όφελος μπορεί να αποφέρει για το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών και του λαού.

Μετά τη θεσμική συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, στις 2 Ιουνίου 2016 παρουσία του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κ. Γιώργου Παυλίδη, και άλλων θεσμικών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης υλοποίησε τη δέσμευσή του για τη νομική διερεύνηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του παλιού νοσοκομείου επί της οδού Δήμητρας στην Αλεξανδρούπολη, ώστε πλέον με βεβαιότητα να προχωρήσουμε στη διεκδίκηση της χρήσης του κτιριακού συγκροτήματος του πρώην νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, την εισηγήτρια, κα Τσαγκούρια Πολυχρονία και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου.

Ακολούθως παραθέτουμε το πόρισμα για τις εγκαταστάσεις του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (Ο.Τ. 551), επί της οδού Δήμητρας από το Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης καθώς και σχετικό έγγραφο από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Μακεδονίας – Θράκης:

 

Σχετικά άρθρα

O Εβρίτης Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης νέος Διοκητής στο Δ’ Σώμα Στρατού

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαρτίου 2021 0
Απόφαση της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) της 1/3/2021. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) αποφάσισε: 1. Την…