ΔΕΥΑΑ: Έγκαιρες εργασίες καθαρισμού για την αποφυγή εισχώρησης αμμοχάλικου στο κανάλι της παραλιακής οδού

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:12
155 0
💧 Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Ε.Υ.Α.Α. με τους νοτιάδες – εκτός από την υγρασία – είναι το μπάζωμα του Πλακοσκεπή Αγωγού Εξόδου Ομβρίων Υδάτων από την θάλασσα στο παραλιακό μέτωπο της Αλεξανδρούπολης.
💧 Πέρυσι τέτοιο καιρό δεν είχαν γίνει εργασίες καθαρισμού στο κανάλι, με αποτέλεσμα να βουλιάξει το δυτικό τμήμα της Βασιλέως Αλεξάνδρου, μέχρι το ύψος του γηπέδου Φώτης Κοσμάς.
💧 Φέτος, η νέα Δημοτική Αρχή, λειτουργώντας πάντα προληπτικά, προέβη σε έγκαιρες εργασίες καθαρισμού για την αποφυγή εισχώρησης αμμοχάλικου στο κανάλι.
💧 Για όλη την διάρκεια του χειμώνα το κανάλι θα παρακολουθείται και θα γίνονται επεμβάσεις καθαρισμού.
💧 Επιπλέον η Δ.Ε.Υ.Α.Α. έχει μπει στην διαδικασία να εκπονήσει υδραυλική και περιβαλλοντική μελέτη αγωγού εξόδου ομβρίων υδάτων για την αποφυγή μπαζώματος του καναλιού σε παρόμοια καιρικά φαινόμενα.
Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για τις εργασίες που εκτέλεσαν σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες.
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
🚰 Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Αλεξανδρούπολης
📍 Διονυσίου Σολωμού 25
☎️ Εξυπηρέτηση Καταναλωτών: 2551 024 018

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση εκπαιδευτικών Αλεξανδρούπολης για την απόφαση του Δημάρχου ως προς τη διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2017 0
Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης και της Α’ ΕΛΜΕ Έβρου σχετικά με την απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για…

«Παράνομες Σαμοθράκη και Λήμνος» λένε οι Τούρκοι ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Μαΐου 2020 0
ΠΗΓΗ www.ethnos.gr Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κάνουν για πρώτη φορά ευθεία αναφορά στη συνθήκη της Λωζάννης και μάλιστα σε Navtex «Παράνομη» χαρακτηρίζει…

Πρώτη κατοικία: Αυτό είναι το νέο πλαίσιο προστασίας – Επιδότηση δόσης δανείου για τους συνεπείς

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Απριλίου 2020 0
Αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει ανακοινώσεις για το θέμα της πρώτης κατοικίας. Και πιθανότητα ταυτόχρονα θα νομοθετηθεί η απόφαση, αφού ως…