💧 Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Ε.Υ.Α.Α. με τους νοτιάδες – εκτός από την υγρασία – είναι το μπάζωμα του Πλακοσκεπή Αγωγού Εξόδου Ομβρίων Υδάτων από την θάλασσα στο παραλιακό μέτωπο της Αλεξανδρούπολης.
💧 Πέρυσι τέτοιο καιρό δεν είχαν γίνει εργασίες καθαρισμού στο κανάλι, με αποτέλεσμα να βουλιάξει το δυτικό τμήμα της Βασιλέως Αλεξάνδρου, μέχρι το ύψος του γηπέδου Φώτης Κοσμάς.
💧 Φέτος, η νέα Δημοτική Αρχή, λειτουργώντας πάντα προληπτικά, προέβη σε έγκαιρες εργασίες καθαρισμού για την αποφυγή εισχώρησης αμμοχάλικου στο κανάλι.
💧 Για όλη την διάρκεια του χειμώνα το κανάλι θα παρακολουθείται και θα γίνονται επεμβάσεις καθαρισμού.
💧 Επιπλέον η Δ.Ε.Υ.Α.Α. έχει μπει στην διαδικασία να εκπονήσει υδραυλική και περιβαλλοντική μελέτη αγωγού εξόδου ομβρίων υδάτων για την αποφυγή μπαζώματος του καναλιού σε παρόμοια καιρικά φαινόμενα.
Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για τις εργασίες που εκτέλεσαν σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες.
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
🚰 Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Αλεξανδρούπολης
📍 Διονυσίου Σολωμού 25
☎️ Εξυπηρέτηση Καταναλωτών: 2551 024 018
📧 deyaalex@otenet.gr & deyaa@deyaalex.gr
Προηγούμενο άρθροΜάικ Πομπέο: Μεταστάθμευση αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη – Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Αλεξανδρούπολη εξελίσσεται σε κόμβο μεταφοράς αμερικανικού φυσικού αερίου προς την ηπειρωτική Ευρώπη
Επόμενο άρθροΣεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων: «Να επιστρέψουν τα παιδιά μας στη Θράκη»