ΔΕΥΑΑ: Επανέλεγχος για τη συνέχιση του κοινωνικού τιμολογίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 31 Αυγούστου 2020
78 0

ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

🟦 Κάθε χρόνο από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου γίνεται η κατάθεση των δικαιολογητικών για τον επανέλεγχο και τη συνέχιση του Κοινωνικού Τιμολογίου για το επόμενο έτος. (Έκπτωση 50% στο Λογαριασμό Ύδρευσης Αποχέτευσης).

🟦 Για φέτος αλλάζει ο τρόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Ο λόγος αλλαγής: Εξαιτίας των έκτατων μέτρων για τον Κωρονοϊο COVID-19 θέλουμε να προφυλάξουμε τους συμπολίτες μας λόγω της μεγάλης προσέλευσης και συνωστισμού στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ.

🟦 Γνωρίζοντας ότι στη ΔΕΥΑΑ εισέρχονται στο χώρο περιορισμένος αριθμός ατόμων, θα δημιουργηθεί μεγάλη αναμονή (ουρές) και ταλαιπωρία στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

🟦 Τρόποι Κατάθεσης Δικαιολογητικών :

α) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση katanal@deyaalex.gr με αποδεικτικό ανάγνωσης (ως αποδεικτικό ότι τα κατέθεσαν). Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταστεί άμεση επικοινωνία σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα. (π.χ. λανθασμένο έγγραφο, παράληψη εγγράφου κ.α.) με απάντηση στο e-mail.

β) Με αποστολή συστημένης επιστολής (για να έχει ο καταναλωτής αποδεικτικό) στην διεύθυνση:

Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης

Τμήμα Καταναλωτών

Δ. Σολωμού 24

Τ.Κ. 681 32

Αλεξανδρούπολη

🟦 Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25510 24018 – Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών

🟦 Που θα βρει ο Καταναλωτής την Αίτηση και τα Δικαιολογητικά:

α) Είναι αναρτημένα στο επίσημο site της ΔΕΥΑΑ στο www.deyaalex.gr στο πεδίο «Δελτία Τύπου» στο άρθρο «Κοινωνικά Τιμολόγια επανέλεγχος»

β) Στην είσοδο των γραφείων της ΔΕΥΑΑ σε έντυπη μορφή.

🟦 Για πρώτη φορά ένταξη στο Κοινωνικό: Με την ίδια διαδικασία που ακολουθείτε και στον επανέλεγχο.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: “Ανάγκη νέων υποδομών στην Αλεξανδρούπολη για προσχολική και πρωτοβάθμια σχολική στέγη”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Οκτωβρίου 2019 0
Δυστυχώς στο ξεκίνημα μιας ακόμη σχολικής χρονιάς, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του δήμου Αλεξανδρούπολης, έχουν να αντιμετωπίσουν το σοβαρότατο ζήτημα…

Γιώργος Φραγγίδης (ΚΙΝΑΛ): «Μεγάλο πλήγμα δέχεται ο οδικός τουρισμός της χώρας, με ιδιαίτερες επιπτώσεις για τη Βόρεια Ελλάδα»

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Ιουλίου 2020 0
Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, σε σχέση…

Στις 31/08/2017 ξεκινά η λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων στη Μέστη & την 1/11/2017 ξεκινά την λειτουργία του, ο σταθμός διοδίων Αρδάνιου

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Ιουλίου 2017 0
Βαρύ τίμημα θα καλούνται πολύ σύντομα να πληρώνουν οι οδηγοί που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, καθως με Κοινή Υπουργική Απόφαση…