Όπως αναφέρει ο κ. Δημήτρης Δαρούσης – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Σουφλίου

Ευχαριστώ θερμά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κύριο Νίκο Χαρδαλία για την έγκριση λειτουργίας εποχιακού Πυροσβεστικού κλιμακίου στη Λευκίμη.

Η ίδρυση ενός τέτοιου κλιμακίου στη Λευκίμη ήταν ένα πάγιο αίτημα για την περιοχή του Τυχερού.

Ο Δήμος Σουφλίου θα διαθέσει άμεσα χώρο για την εγκατάσταση του κλιμακίου στον οικισμό της Λευκίμης.

Η περιοχή του Τυχερού θωρακίζεται ακόμη περισσότερο με τον Δήμαρχο και όλη τη νέα Δημοτική αρχή να είναι παρόν στις εξελίξεις.

Με την τεχνική μας υπηρεσία αυτό το διάστημα προετοιμάζουμε τα σχέδια για την κατασκευή νέου κτηρίου για το Ιατρείο Τυχερού, με στόχο την κατασκευή του μέσω προγράμματος του ΕΣΠΑ , επίσης είμαστε σε επαφή με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ώστε να επικαιροποιήσουμε την παραχώρηση έκτασης για την κατασκευή νεου κτηρίου για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού και Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Η περιοχή του Τυχερού αποκτά μια νέα δυναμική καθώς πέραν των άλλων στην περιοχή δραστηριοποιούνται η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία με πλήθος στελεχών, η Βιομηχανία Ξυλείας ‘Ακριτας’ και φυσικά οι Αγρότες μας που αποτελούν το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας.

Μεγάλα έργα επίσης μετά από την συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια έχουν δρομολογηθεί και για τον κάμπο Τυχερού – Φυλακτού- Θυμαριάς.

Συνεχίζουμε……!!!

Προηγούμενο άρθροΧάρης Ρώμας: “H φύση μου αντιστέκεται και σχεδιάζει, ονειρεύεται, οραματίζεται!”
Επόμενο άρθροΠοια είναι η διέξοδος από την κρίση; (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)