Δημήτρης Πέτροβιτς: Ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει το Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Ιουνίου 2021
75 0

Ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει φέτος το Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης, άφησε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς, -χρόνια Δημοσιογράφος σε δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ-, ανήκε στην οργανωτική επιτροπή από την πρώτη διοργάνωση του Συνεδρίου και όπως δήλωσε έχει για αυτόν ιδιαίτερη σημασία η αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου, που τόσο συνέβαλε στην ανάπτυξη της Σαμοθράκης. Αλλά και την ωραία καλοκαιρινή συνήθεια των Δημοσιογράφων να αγγίζουν και να προσεγγίζουν κοινωνικά θέματα, αλλά και ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά τους ζητήματα, στην αύρα του νησιού της Νίκης!

«Ήδη από πέρυσι είχαμε προετοιμασθεί  ωστόσο η πανδημία μας έβαλε φρένο.

Φέτος όμως παρακολουθώντας τους ρυθμούς των εμβολιασμών και την επιδημιολογική εικόνα, νομίζω πως υπάρχει παράθυρο ανοικτό για την διοργάνωσή του, τηρώντας εννοείται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Πέτροβιτς.

Η προηγούμενη διοργάνωση είχε ορισθεί για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου και ίσως και πάλι να επιλεγεί, αν δεν υπάρξουν άλλες υγειονομικές και …πολιτικές εξελίξεις!

ΕΡΤ Κομοτηνής

Σχετικά άρθρα

ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ… ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ… Μετά την καταιγίδα γεγονότων για την δημιουργία του ΚΥΤ Φυλακίου (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2021 0
ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ … ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ… Μετά την καταιγίδα γεγονότων για την δημιουργία του ΚΥΤ Φυλακίου  Από τον Ηλία…

Kαλπάζει ο κορονοϊός στην Περιφέρεια ΑΜΘ – 10 νέες εισαγωγές στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Οκτωβρίου 2020 0
Η πορεία των θετικών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοιού στην Περιφέρεια ΑΜΘ συνεχίζει να καλπάζει, καθώς σύμφωνα με τα νέα στοιχεία σήμερα…

Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας: Η Σύγκλητος του ΔΠΘ και η κυβέρνηση της Ν.Δ ξέχασαν την Ορεστιάδα την 4η έδρα του ΔΠΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Απριλίου 2020 0
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στην πρόταση της Συγκλήτου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και η οποία εγκρίθηκε από την αρμόδια Διυπουργική…