Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα την Κυριακή για το μεταναστευτικό – Λεωφορεία και από την Θράκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:15
1056 0

 

Στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές αναφέρουν ότι:

1) Θα ασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων , την Ελληνική Βουλή.

2) Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά Πανελλήνιο.

3) Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουμε όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.

4) H επιτυχία μιας πολυπληθούς συγκεντρώσεως , θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε. , τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

5) Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία.

Το κεντρικό μήνυμα της διαμαρτυρίας είναι :

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!

Σχετικά άρθρα

“Η προδοσία της Ανατολικής Μεσογείου, θα έχει ως απότοκο, την Ελληνική έξωση” (Γράφουν οι Χρήστος Κηπουρός και Πασχάλης Χριστοδούλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Δεκεμβρίου 2020 0
“Η προδοσία της Ανατολικής Μεσογείου, θα έχει ως απότοκο, την Ελληνική έξωση” “Ευχές για άξια επέτειο της παλιγγενεσίας, στον ένστολο αλλά…

Νέα γραμμή ΟΣΕ, υψηλών ταχυτήτων: Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη πιο γρήγορα κατά τρεις ώρες

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Δεκεμβρίου 2021 0
Σε τροχιά δημοπράτησης εισέρχεται ένα σημαντικό σιδηροδρομικό έργο, το οποίο αναμένεται να περιορίσει κατά τρεις ώρες τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται…

34χρονος προσπάθησε να προσεγγίσει ανήλικο αγόρι μέσω ίντερνετ στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουνίου 2017 0
Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου, έπειτα από διερεύνηση της καταγγελίας ενός πατέρα στην υποδιεύθυνση…

Ασπίδα προστασίας από τον Δήμο Κομοτηνής – Επαναλειτουργεί η Δομή Υποστήριξης δημοτών που νοσούν και είναι μόνοι

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Νοεμβρίου 2020 0
Ασπίδα προστασίας από τον Δήμο Κομοτηνής Επαναλειτουργεί η Δομή Υποστήριξης δημοτών που νοσούν και είναι μόνοι Γνωρίζοντας τα προβλήματα των…