Διευκρινίσεις για την σαρία ζητά από τον πρωθυπουργό η Ένωση Κεντρώων

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:24 πμ
268 0

Διευκρινήσεις από την κυβέρνηση για την προστασία των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης σχετικά με την εφαρμογή της σαρίας, ζητά, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό, ο βουλευτής Γ. Σαρίδης ζητά να ενημερωθεί για το τι θα αλλάξει επί της ουσίας στη δικονομική πλευρά του θέματος.

«Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας από την Κομοτηνή εξήγγειλε την προαιρετική εφαρμογή του ισλαμικού νόμου, έναντι του αστικού δικαίου στις μουσουλμανικές περιοχές της Θράκης» τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

Σχετικά άρθρα

Επιμορφωτικά σεμινάρια από Κρατικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο της Μόσχας

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Νοεμβρίου 2016 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Γραφείο Ενημέρωσης – Σύνδεσης Αγίας Πετρούπολης – Αλεξανδρούπολης  διοργανώνουν σεμινάρια επιμόρφωσης ρωσικής γλώσσας…

Οι Παρακλητικοί Κανόνες προς την Υπεραγία Θεοτόκο (Αρχιμ. Ειρηναίου Λαφτσή)

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Αυγούστου 2019 0
“Οι Παρακλητικοί Κανόνες  προς την Υπεραγία Θεοτόκο” Αναδημοσιευμένο Άρθρο του Αρχιμ. Ειρηναίου Λαφτσή Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μητροπόλεως Αλεξ/πόλεως (Δεκαπενταύγουστος 2017)

«Όχι» του Συλλόγου Εργοθεραπευτών στην ίδρυση Τμήματος Εργοθεραπείας στη Θράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2019 0
Κάθετα αντίθετος είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών στη σχεδιαζόμενη ίδρυση Τμήματος Εργοθεραπείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ο Σύλλογος κατηγορεί την…