Διευκρινίσεις για την σαρία ζητά από τον πρωθυπουργό η Ένωση Κεντρώων

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:24
311 0

Διευκρινήσεις από την κυβέρνηση για την προστασία των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης σχετικά με την εφαρμογή της σαρίας, ζητά, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό, ο βουλευτής Γ. Σαρίδης ζητά να ενημερωθεί για το τι θα αλλάξει επί της ουσίας στη δικονομική πλευρά του θέματος.

«Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας από την Κομοτηνή εξήγγειλε την προαιρετική εφαρμογή του ισλαμικού νόμου, έναντι του αστικού δικαίου στις μουσουλμανικές περιοχές της Θράκης» τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

Σχετικά άρθρα

Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ (1941-1949) (του Ιωάννη Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Οκτωβρίου 2018 0
Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ (1941-1949) Τρείς επιστολές του Μεγάλου Αντιστασιακού Αρχιεπισκόπου υπέρ του…

Παγίδες θανάτου στη “μπαλωματού-κουρελού” Εγνατία Οδό. ειδικότερα στο τμήμα Αρδάνιο-Αλεξανδρούπολη με την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος!

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιανουαρίου 2020 0
Παγίδες θανάτου στη “μπαλωματού-κουρελού” Εγνατία Οδό, ειδικότερα στο τμήμα Αρδάνιο-Αλεξανδρούπολη, με την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος. Και βέβαια δεν είναι…