Διευκρινίσεις της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΒΡΟΥ για το υπόγειο πάρκινγκ

307 0

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ν. ΕΒΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Με αφορμή την πρόσφατη απάντηση  στις  28-1-2019   του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης   στο  το δελτίο  τύπου που βγάλαμε στις  21-1-2019  για το υπόγειο πάρκινγκ ,  επανερχόμαστε  με τις παρακάτω  απαραίτητες διευκρινίσεις.

1)      Το δελτίο τύπου της Οικολογική Εταιρεία  Ν. Εβρου  δεν απαγόρευσε  σε κανένα εισηγητή του Δημοτικού Συμβουλίου να σκέπτεται και να σχεδιάζει ότι θεωρεί σωστό. Είμαστε βέβαιοι ότι όποιος διάβασε το δελτίο μας,  διέκρινε σαφώς ότι παραθέσαμε έξι (6)  χρήσιμα και αντικειμενικά στοιχεία που   βοηθούν κάθε σκεπτόμενο δημότη να διαμορφώσει τεκμηριωμένη άποψη για το σχεδιαζόμενο υπόγειο πάρκινγκ στον Άγιο Νικόλαο.

Ο κ. Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  με την πρόσφατη απάντηση στις 28-1-2019  ισχυρίζεται μεταξύ άλλων τα εξής: «Άρα η οικολογική εταιρεία απαγορεύει στους έχοντες υποχρέωση εισηγήσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο  να σκέπτονται και να σχεδιάζουν, και είναι κρίμα».

2)      Επειδή ο λόγος μας διέπεται ανελλιπώς από κοινωνική ευγένεια,  αποφύγαμε να αναφερθούμε  και να αποδώσουμε στον Δήμαρχο τον σχεδιασμό του υπόγειου πάρκινγκ, γιατί θεωρήσαμε ότι η πληροφορία ήταν ψευδής .

3)      Στην πολύχρονη λειτουργία μας ασχολούμαστε αποκλειστικά με ζητήματα οικολογίας και βιώσιμης ανάπτυξης και αποφεύγουμε επιμελώς την ανάμειξη  μας στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

4)     Ο κ. Δήμαρχος, με την απάντηση του δεν αντέκρουσε με επιχειρήματα  ούτε έναν από τους έξι (6) λόγους  που επικαλούμαστε αιτιολογώντας την αρνητική άποψη μας για το πάρκινγκ. Θεωρούμε επομένως ότι επιβεβαιώνεται  η ορθότητα των επιχειρημάτων μας και συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε την άποψη μας.

Αλεξανδρούπολη 11-2-2019

                                                            Για το ΔΣ της Οικολογικής Εταιρείας Ν.Εβρου

                                                 Ο πρόεδρος                                     ο γενικός γραμματέας

                                           Γιώργος Δεμερίδης                               Χρήστος Μπετσίδης

Σχετικά άρθρα

Τον Απρίλιο η δημοπράτηση του δρόμου Μαρώνεια – Δίκελλα ~ Πήρε «πράσινο φως» από την Οικονομική Επιτροπή της ΠΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Φεβρουαρίου 2020 0
Αύξοντα αριθμό -16- είχε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ το θέμα για την κατασκευή…

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την πρόσληψη 400 μονίμων συνοριοφυλάκων

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Ιανουαρίου 2020 0
Δημοσιεύθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στο Εθνικό Τυπογραφείο ολόκληρη η απόφαση για την πρόσληψη 400 μονίμων συνοριοφυλάκων Δείτε ολόκληρη τη μοριοδότηση: 5 μονάδες…

Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Έβρου: Το Παραλιακό µέτωπο της πόλης µας και οι προοπτικές επιτυχίας

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Μαρτίου 2017 0
Με αφορµή την επικείµενη παρουσίαση της βραβευµένης µελέτης (  πρώτο βραβείο σε Αρχιτεκτονικό Διαγωνισµό )για το παραλιακό µέτωπο της Θεσσαλονίκης…

Στα όρια χρεοκοπίας οι πράκτορες Τουρισμού Μακεδονίας και Θράκης – Ζητούν απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας για το 2021

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Φεβρουαρίου 2021 0
Επιστολή προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη και την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Ζαχαράκη απέστειλε η…