Δ.Ε.Υ.Α.Α. – ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ: Συνεχίζονται πυρετωδώς οι αποκαταστάσεις βατότητας με ασφαλτικό αλλά και με τσιμεντοκονίαμα

67 0

Δ.Ε.Υ.Α.Α.

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Ανακουφισμένοι οι κάτοικοι του οικισμού Μάκρης από την έκβαση του αποτελέσματος των εργασιών.

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι αποκαταστάσεις βατότητας με ασφαλτικό αλλά και με τσιμεντοκονίαμα όπου χρειάζεται ανάλογα με την περίπτωση στα καλντερίμια του οικισμού αλλά και στους περιφερειακούς δρόμους του.

Χαρούμενοι οι κάτοικοι παρακολουθούν τις εργασίες αφού βλέπουν ότι τα προβλήματα τους τελειώνουν, αφού όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ζούσαν 1,5 χρόνο στη σκόνη και στη λάσπη αφού ήταν υποστελεχωμένη η εφορία αρχαιοτήτων και δεν επέτρεπε χωρίς την επιστασία της, αποκατάσταση βατότητας.

Αφού πιέσαμε την κυβέρνηση να στελεχώσει την εφορία αρχαιοτήτων οι εργασίες ξεκίνησαν και πάλι 4 μήνες τώρα.

Συγχαρητήρια και στην τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στους εργαζόμενους για το δύσκολο έργο που εκτελεί και φέρνει είς πέρας.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

 

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Η Κυβέρνηση οφείλει να εντάξει την «πληγωμένη» και ξεχασμένη από τις περυσινές καταστροφές Σαμοθράκη στην ευνοϊκή ρύθμιση για την εισαγωγή μαθητών πληγέντων περιοχών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Αυγούστου 2018 0
Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κατέθεσε σήμερα (21/08) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, σχετικά…