Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:12
682 0
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρουπόλεως από τον κτίτορα του Ναού Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και το Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 6.00΄ ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος θα μεταφέρει στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου οστά των Πέντε Νεομαρτύρων και θα επακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου το πρωί από τις 7.00΄-9.00΄ θα τελεσθεί από τον Παν. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο η τελετή των εγκαινίων του Ιερού Ναού και στη συνέχεια μέχρι τις 11.00 η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον εγκαινιασμένο Ναό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα διανεμηθούν ευλογίες των Εγκαινίων.
Προσκαλείσθε όλοι να παρευρεθείτε στην ιστορική αυτή ημέρα του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως αλλά και της τοπικής μας Εκκλησίας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν χορηγεί τα χρωστούμενα των Αιολικών Πάρκων 2014-2018 στους τοπικούς Δήμους και στους δικαιούχουςτων Οικισμών αυτών!”

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Φεβρουαρίου 2019 0
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας το συνημμένο…

Διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» στο Επιμελητήριο Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Μαρτίου 2019 0
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και…