Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:12
629 0
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρουπόλεως από τον κτίτορα του Ναού Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και το Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 6.00΄ ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος θα μεταφέρει στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου οστά των Πέντε Νεομαρτύρων και θα επακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου το πρωί από τις 7.00΄-9.00΄ θα τελεσθεί από τον Παν. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο η τελετή των εγκαινίων του Ιερού Ναού και στη συνέχεια μέχρι τις 11.00 η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον εγκαινιασμένο Ναό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα διανεμηθούν ευλογίες των Εγκαινίων.
Προσκαλείσθε όλοι να παρευρεθείτε στην ιστορική αυτή ημέρα του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως αλλά και της τοπικής μας Εκκλησίας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

Handelsblatt: Οι ΗΠΑ ενισχύουν τη στρατιωτική παρουσία τους στην Ελλάδα -Τι συμβαίνει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Φεβρουαρίου 2020 0
Την Ελλάδα ως εταίρο ασφαλείας στην ανατολική Μεσόγειο επιζητούν οι ΗΠΑ, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt με άρθρο της…

ΤΑ «ΑΚΑΘΙΣΤΑ ΧΑΙΡΕ» ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΥΜΦΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΟΝΥΜΦΗ ΘΕΟΜΗΤΟΡΑ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Μαρτίου 2019 0
ΤΑ «ΑΚΑΘΙΣΤΑ ΧΑΙΡΕ» ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΥΜΦΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΟΝΥΜΦΗ ΘΕΟΜΗΤΟΡΑ Από το μαρτυρικό Φανάρι και την…

13,2 εκ. ευρώ από το Υπ. Εσωτερικών για έργα Ύδρευσης & Αποχέτευσης σε Δήμους του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Νοεμβρίου 2018 0
Με 13.204.182,72 € επιχορηγούνται οι Δήμοι Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Σαμοθράκης από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του οποίου το Υπουργείο επιχορηγεί με 132 εκατ. ευρώ 43 νέα…