Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:12
588 0
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρουπόλεως από τον κτίτορα του Ναού Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και το Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 6.00΄ ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος θα μεταφέρει στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου οστά των Πέντε Νεομαρτύρων και θα επακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου το πρωί από τις 7.00΄-9.00΄ θα τελεσθεί από τον Παν. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο η τελετή των εγκαινίων του Ιερού Ναού και στη συνέχεια μέχρι τις 11.00 η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον εγκαινιασμένο Ναό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα διανεμηθούν ευλογίες των Εγκαινίων.
Προσκαλείσθε όλοι να παρευρεθείτε στην ιστορική αυτή ημέρα του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως αλλά και της τοπικής μας Εκκλησίας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

5 νέα κρούσματα κορονοϊού στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Αυγούστου 2020 0
Στα 204 ανέρχονται τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοιού στη χώρα σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση για την πορεία της…