Εγκρίθηκε η σύναψη δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή του έργου: «Εγκατάσταση Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες»

Δημοσιεύτηκε στις: at 25 Ιουλίου 2017
531 0

Ένα μείζον πρόβλημα που αφορά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην ευρύτερη περιοχή μας βρίσκεται πλέον στην τελική του φάση. Μετά και την πολυπόθητη γνωμοδότηση από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (υπ’ αριθμ. 34389-24.07.2017) εγκρίθηκε επιτέλους η σύναψη της δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή του έργου: «Εγκατάσταση Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες» συνολικού προϋπολογισμού 2.900.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο που θα δώσει πνοή συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Ένας αγώνας πολλών ετών που αφορούσε στην ανεύρεση και τακτοποίηση του οικοπέδου, την εξασφάλιση χρημάτων με δανειοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και μετά από μακροχρόνια αναμονή, η οποία οφείλεται σε υπαιτιότητα της Πολιτείας, έχει αποτελέσματα. Πλέον απαιτείται μικρό χρονικό διάστημα για τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης του έργου και αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους να υπάρξει ανάδοχη εργολαβία.

Σχετικά άρθρα

Νατάσα Γκαρά: «Προβληματική και προσβλητική η απόφαση να σταματήσουν τα δρομολόγια των τρένων από και προς τον Έβρο και συνολικά τη Θράκη»

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2019 0
Την επανεξέταση της απόφασης αναστολής των δρομολογίων ζητά με επιστολή προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η Ν. Γκαρά   Η πρόσφατη απόφαση…

Συνελήφθη 18χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 15 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Ιουλίου 2017 0
Συνελήφθη 18χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 15 μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθη στις 27-7-2017 το πρωί,…