Εθελοντική δράση καθαρισμού της ακτής Ανθείας από την Αντιδημαρχία Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Ιουνίου 2021
62 0

Με αφορμή  την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος το Σάββατο 05/06/2021, η Αντιδημαρχία Ενέργειας Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιήσει δράση καθαρισμού στην περιοχής Παραλίας της Άνθειας Τραϊανούπολης. Η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολίτων για το Περιβάλλον. Στη Δράση θα συμμετέχουν όλες οι Δημοτικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης.

Οι εθελοντές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δράση  θα πρέπει να βρίσκονται στο Δήμο Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 05/06/21 09:00 π.μ. για την αναχώρηση και η επιστροφή θα γίνει στις 12:00 π.μ. Η μεταφορά των εθελοντών προς την Παραλία είναι μία ευγενική χορηγία της « ΑΣΤΙΚΟ Α.Ε», τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Η προσπάθεια για την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος είναι προσπάθεια των ίδιων των Δημοτών. Για τον λόγο αυτό θέλουμε τους Δημότες της Αλεξανδρούπολης  δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί να αλλάξουμε συνήθειες ετών.

Αλλάζουμε εμείς αλλάζουμε την πόλη μας!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Αντιδημαρχίας Ενέργειας Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης: 2551064121, 2551064211

Σχετικά άρθρα

Δωρεά 50 κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ύψους 8 εκ. ευρώ από τη Βουλή των Ελλήνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και 1 εκ. Ευρώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις για τις ανάγκες στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Απριλίου 2020 0
Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων, στην οποία εκπροσωπούνται όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου,  έκανε ομόφωνα δεκτή την…