ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ”ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:22
474 0

Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης στην προσπάθειά του για την καλύτερη δυνατή προβολή της ευρύτερης περιοχής είχε την ιδέα να ενταχθούν διάφορα στοιχεία του πολιτισμού της Θράκης στο Αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης.

Σκοπός της εγκατάστασης είναι οι επισκέπτες να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τον πολυσήμαντο πολιτισμό της Θράκης και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του κ. Στέλιου Ζαντανίδη, Αερολιμενάρχη Αεροδρομίου “Δημόκριτος” και την υποστήριξη της Π.Α.Μ.Θ. Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Η εικαστική παρέμβαση στο αεροδρόμιο αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος” με το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης. Είχε προηγηθεί αυτή της αίθουσας διακεκριμένης θέσης του αεροδρομίου.

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση σωματείου Εκκίνηση με την επιτροπή του «Ελλάδα 2021»

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2020 0
Ο εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος του πολιτιστικού σωματείου Εκκίνηση Καλογνωμάς Δημήτριος κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη παραβρέθηκε στην…

Πρόγραμμα εκδηλώσεων τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2017 0
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 3/08 Πέμπτη “ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ” (Μπέζος, Φιλιππίδης) , Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη 5/08 Σάββατο   Εκδήλωση από Σύλλογος Αυτιστικών Ν. Έβρου…