Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εκτός Γ’ Εθνικής το Διδυμότειχο, Προσκυνητές και Ορφέας πήραν την άνοδο!

Εκτός Γ’ Εθνικής το Διδυμότειχο, Προσκυνητές και Ορφέας πήραν την άνοδο!

Την άνοδο στη Γ’ Εθνική για 2η συνεχόμενη σεζόν έχασε η ΑΕ Διδυμοτείχου που κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 90′ κόντρα στον Ηρακλή Καβάλας, αλλά το τελικό 2-2 την άφησε εκτός δυάδας του 1ου ομίλου των μπαράζ. Την άνοδο παίρνουν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών που έφτασαν αμφότεροι τους 9 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.

Η ΑΕΔ μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές στο ματς και δεν κατάφερε καμία από τις δύο να κρατήσει το προβάδισμα της. Το σκορ για την ομάδα του Έβρου άνοιξε ο Πετρόπουλος με πέναλτι, ενώ ο Προβατίδης έφερε το ματς στα ίσια. Ο Πετρόπουλος ήταν αυτός που πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του Διδυμοτείχου κάνοντας το 2-1, αλλά ο Βαλαβανόπουλος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έγραψε το τελικό 2-2.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Δόξα Προσκυνητών επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Ορφέα Ξάνθης χάρη στα γκολ του Βάσκου και ανατρέποντας το 1-0 με το οποίο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι με τον Χιντ Ιμέρ.

Έτσι, τη νέα σεζόν (2016-17) ο Νομός Έβρου δεν θα έχει κανένα εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική μετά και τον υποβιβασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου.

Η βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές:

1. Ορφέας Ξάνθης 9
2. Δόξα Προσκυνητών 9
3. ΑΕ Διδυμοτείχου 5
4. Ηρακλής Καβάλας 5

Η τελευταία χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον 6η αγωνιστική:

Κυριακή 05/06 στις 17:00

Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης
ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Exit mobile version