Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωναϊού COVID-19 σε χώρους εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:10
293 0

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τα μέλη του για τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς κορωναϊού COVID-19 στους χώρους εργασίας.

Οι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες ατομικής υγιεινής και ταυτόχρονα να φροντίζουν ώστε οι οδηγίες αυτές να τηρούνται και από τους επισκέπτες.

Οδηγίες προς επιχειρηματίες:

  • Εξυπηρέτηση των πελατών από τους εργαζόμενους με την χρήση γαντιών μιας χρήσης και προμήθεια γαντιών στους πελάτες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου στα είδη του καταστήματος.
  • Οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (περιεκτικότητας 70% σε αλκοόλη) ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη.
  • Χρήση των μολυβιών, των στυλό, των μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων καθώς και πληκτρολογίου, ποντικιού των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεφωνικών συσκευών, φωτοτυπικών μηχανήματα με γάντια μιας χρήσης.
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας στον χώρο της επιχείρησης τόσο για τους πελάτες όσο και για τους υπαλλήλους που εμφανίζουν συμπτώματα κρυολογήματος.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος
Κουρμπανιάν Βίβιαν

Ο Γενικός Γραμματέας
Κουρτίδης Γεώργιος

Σχετικά άρθρα

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης και η θυσία του τελευταίου αυτοκράτορα (του Αναστάσιου Λαυρέντζου)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Μαΐου 2017 0
Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης και η θυσία του τελευταίου αυτοκράτορα Του Αναστάσιου Λαυρέντζου Καθώς φθάνουμε στην 29η Μαΐου, εκείνοι που…

Η σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» εμφανίστηκε σε εκδήλωση , στην Αδριανούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Ιανουαρίου 2019 0
Σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» εμφανίστηκε σε εκδήλωση στην Αδριανούπολη από το κολέγιο Μπαχτσεσεχίρ σε συνεργασία με διοικούντες και μαθητές…