Ενημερωτικές Ομιλίες με Ειδικούς Ιατρούς με θέμα την Πρόληψη και την Προστασία από το AIDS

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Νοεμβρίου 2016
385 0

Το ‘’ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ’’ του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχοντας πλήρη συναίσθηση των κοινωνικών προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία μας και κυρίως τη νεολαία της περιοχής μας, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συγκεκριμένα με την Παθολογική Κλινική του καθηγητή κ. Μαλτέζου Ευστράτιου, θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές ομιλίες με ειδικούς ιατρούς με θέμα την πρόληψη και την προστασία από το AIDS.

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και σε συμφωνία με την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ.Τσιροπούλου Σοφία και τους Διευθυντές των Λυκείων,  οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 01/12/2016 στο 1ο  ΓΕΛ στις 1030 π.μ , την ίδια ημέρα στο 2ο ΓΕΛ στις 1230 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή 02/12/2016 στις 1030 π.μ στο στρατόπεδο ΄΄ ΠΑΤΣΟΥΚΑ΄΄ και την ίδια ημέρα στο 4ο  ΓΕΛ στις 1230 το μεσημέρι. Οι ομιλίες απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης Λυκείου καθώς και οπλίτες –υπαξιωματικούς. Στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση των ομιλιτών με τους μαθητές και οπλίτες-υπαξιωματικούς αντίστοιχα.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ

Στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Έβρου, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, θα επισκεφτούν το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου, το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο Διδυμοτείχου, καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Μεταξάδων. Θα μιλήσουν στους μαθητές της Γ’ τάξης Γυμνασίου και Α’ τάξης Λυκείου για τους τρόπους μετάδοσης του ιού και τα μέτρα προφύλαξης κατά του HIV/AIDS.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση με θέμα «Σχηματίζοντας το Τοπίο, την Πόλη, τον Άνθρωπο» την Τρίτη στις 11 Ιουλίου και ώρα 18.30 στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Ιουλίου 2017 0
Την Τρίτη στις 11 Ιουλίου και ώρα 18.30 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου στην Κύπρο, ενόψη και του γεγονότος ότι…