Ενημερωτική εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές των Λυκείων στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:40
637 0

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Θράκης υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας διοργανώνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 06.00 μ.μ. , στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης (δίπλα από τον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου) ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των Λυκείων της Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 για την εισαγωγή σε Στρατιωτικές ΣχολέςΣχολές Αστυνομίας , Σχολές Πυροσβεστικής , Σχολές Πυροσβεστικής και η είσοδος σε αυτήν είναι ελεύθερη. Πραγματοποιείται δε ενόψει των δηλώσεων συμμετοχής των μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις που γίνονται τον Φεβρουάριο κάθε έτους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι υποψήφιοι των σχολών αυτών να ενημερωθούν από ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας , του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος για τις απαιτήσεις που υπάρχουν όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, αλλά και κατά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μετά την αποφοίτησή τους.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του  Σ.Ε.Φ. ΘΡΑΚΗΣ

Σχετικά άρθρα

Ομόφωνο «ΟΧΙ» των δικηγορικών συλλόγων Θράκης, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου του Εφετείου Θράκης και του ΔΠΘ στην ίδρυσης “Νομικής Σχολής Πάτρας”

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2018 0
ΨΗΦΙΣΜΑ          Στην Κομοτηνή σήμερα 9-2-2018 και στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου…