Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Μοτοσυκλετώντας…χαίρομαι» διοργανώνει την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018, στις 17:00, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη, το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις», η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος  και η Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες», υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις» με στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την ορθή συμπεριφορά στο δρόμο και τη βελτίωση αυτής.

«Οι μοτοσυκλετιστές επιλέγουν συνειδητά και χρησιμοποιούν τη μοτοσυκλέτα ως μέσο ταξιδιού, άθλησης, αναψυχής σε αντιδιαστολή με την κοινή, καθημερινή, αναγκαστική χρήση της μοτοσυκλέτας ως εύκολο μέσο μεταφοράς», υποστηρίζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας. Για το πρόγραμμα θα μιλήσει ο Βαγγέλης Λεμονίδης Έφορος Αττικής του «Μοτοθέσις».

Προηγούμενο άρθροΓεώργιος Καΐσας: “Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία”
Επόμενο άρθροΔημήτρης Πέτροβιτς: “Στα 9 εκατ. ευρώ οι επιδιορθώσεις στο Παλιό Νοσοκομείο… Στα 11 εκατ. ευρώ η κατασκευή νέου κτηρίου…” – “Αστυνομία-Σύλλογοι-Φοιτητικές εστίες και άλλες υπηρεσίες μπορούν να φιλοξενηθούν”