Επίσημη ενημέρωση Διοικητή Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης: Κανένα καινούργιο κρούσμα δεν υπάρχει – Τρία επιβεβαιωμένα κορονοϊού νοσηλεύονται στο Π.Γ.Ν Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:43
1061 0

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης, στα πλαίσια της υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας από τον κορωνοϊό COVID-19, ενημερώνει σε καθημερινή βάση, σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Πέμπτη 19.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά 3 (τρία) επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκτός Μ.Ε.Θ.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή φήμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν είναι αληθής.

Στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, ας επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ) και ας εφαρμόσουμε το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ


Σας ενημερώνουμε ότι, κάθε μεσημέρι στις 15:00 θα αποστέλλεται σε όλα τα ΜΜΕ Δελτίο τύπου από την  Διοίκηση του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, για τα αποτελέσματα που βρέθηκαν θετικά στον  κοροναϊό (covid-19),  ώστε να αποφεύγετε η  παραπληροφόρηση.

Καθώς όλοι αντιλαμβάνεστε την κρισιμότητα της κατάστασης,  παρακαλείσθε να μην επικοινωνείτε με τη  Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Α , το τμήμα Λοιμώξεων καθώς και το Μικροβιολογικό εργαστήριο του Π.Γ.Ν.Α. και να περιοριστείτε στην ενημέρωση μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e- mail).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

Ευάγγελος Δ. Ρούφος

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Κακός οιωνός οι Τουρκικές προκλητικές δηλώσεις για τη Θράκη και η παραβατικότητα στο Αιγαίο ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν”

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2017 0
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών κατέθεσαν 6 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός…

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της covid-19 στον γενικό πληθυσμό στην πόλη της Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Ιανουαρίου 2021 0
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Νομό Έβρου, η Περιφερειακή Ενότητα…