Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης, στα πλαίσια της υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας από τον κορωνοϊό COVID-19, ενημερώνει σε καθημερινή βάση, σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Πέμπτη 19.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά 3 (τρία) επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκτός Μ.Ε.Θ.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή φήμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν είναι αληθής.

Στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, ας επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ) και ας εφαρμόσουμε το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ


Σας ενημερώνουμε ότι, κάθε μεσημέρι στις 15:00 θα αποστέλλεται σε όλα τα ΜΜΕ Δελτίο τύπου από την  Διοίκηση του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, για τα αποτελέσματα που βρέθηκαν θετικά στον  κοροναϊό (covid-19),  ώστε να αποφεύγετε η  παραπληροφόρηση.

Καθώς όλοι αντιλαμβάνεστε την κρισιμότητα της κατάστασης,  παρακαλείσθε να μην επικοινωνείτε με τη  Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Α , το τμήμα Λοιμώξεων καθώς και το Μικροβιολογικό εργαστήριο του Π.Γ.Ν.Α. και να περιοριστείτε στην ενημέρωση μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e- mail).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

Ευάγγελος Δ. Ρούφος

Προηγούμενο άρθροΘηριώδη οχήματα στρατιωτικού τύπου από την Αθήνα προς τα σύνορα του Έβρου
Επόμενο άρθροΟικονομική αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης προς το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης