Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ν.Ε Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΕΛΓΑ

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:14
399 0

Το κατάστημα του  ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης, επισκέφτηκαν σήμερα 1/8/2017 , μέλη της συντονιστικής Γραμματείας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.

Η αντιπροσωπεία της Ν.Ε , ενημερώθηκε από τον διευθυντή του ΕΛΓΑ Θράκης κ. Πανάγο Θανάση και τον υποδιευθυντή κ. Πανταζή Δημήτρη , για την δομή και τον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού στην περιοχή μας . Επίσης έγινε ενημέρωση και για την τρέχουσα κατάσταση, μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε το βόρειο τμήμα του νομού, και τις συνέπειες  του καύσωνα  σε όλο το νομό και ειδικότερα σε  κάποιες καλλιέργειες .

Τα στελέχη του Οργανισμού , αναφέρθηκαν και στην καλυτέρευση της κατάστασης σε σχέση με την κεντρική διοίκηση, όπως και στην πληρότητα γεωτεχνικών που υπάρχει πλέον στην υπηρεσία, με την οποία επιτυγχάνεται γρήγορη εκτίμηση των ζημιών .

Ετέθησαν και ζητήματα που αφορούν τον κανονισμό του ΕΛΓΑ , και συζητήθηκαν προτάσεις για την βελτίωση του, ώστε να υπάρχει πληρέστερη  κάλυψη των αγροτών .

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Χωρίς πλοία η Σαμοθράκη εν μέσω τουριστικής περιόδου με ευθύνη του Υπουργείου Ναυτιλίας!  Σε απόγνωση οι κάτοικοι, οι τουρίστες και οι επιχειρηματίες γενικά!”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Ιουλίου 2017 0
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κατέθεσε σήμερα (18/07) ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ,…