Επίσκεψη-ενημέρωση της Δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Δημοτική ενότητα Τραϊανούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:05
529 0

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γιαννης Φαλέκας: 

Σήμερα δεχθήκαμε στην Δημοτική ενότητα Τραϊανούπολης την Δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Δευτεραίος Σάββας και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Δραμανίδου Νίκη ζήτησαν ”γενική ενημέρωση” από την Αντιδημαρχία Τραϊανούπολης, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η συζήτηση-ενημέρωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο γεωθερμικό πεδίο χαμηλής ενθαλπίας Αριστείνου και στο εν εξελίξει έργο ποσού 6,2 εκατομμυρίων ευρώ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ με την κατασκευή θερμικού σταθμού και δικτύων τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτιρίων.

Υ.Γ
Οφείλω ως Αντιδήμαρχος να αναφέρω ότι είναι η ”πρώτη” επίσκεψη Δημοτικής παράταξης στην έδρα της Δημοτικής ενότητας Τραϊανούπολης και τον Τοπικό Αντιδήμαρχο (από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014) .

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Ρίζος: «Αποκατάσταση αλήθειας για την κατάσταση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στον νομό Έβρου»

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Σεπτεμβρίου 2017 0
Επειδή γράφτηκαν πολλά και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για χάος, τρομερές ελλείψεις και τεράστια κενά στα σχολεία του…

Παγίδες θανάτου στη “μπαλωματού-κουρελού” Εγνατία Οδό. ειδικότερα στο τμήμα Αρδάνιο-Αλεξανδρούπολη με την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος!

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Ιανουαρίου 2020 0
Παγίδες θανάτου στη “μπαλωματού-κουρελού” Εγνατία Οδό, ειδικότερα στο τμήμα Αρδάνιο-Αλεξανδρούπολη, με την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος. Και βέβαια δεν είναι…