Επίσκεψη της “ΑΝΑ.Σ.Α.” στο Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων στο Δωρικό

Δημοσιεύτηκε στις: at 05:30
395 0

Το Κέντρο Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων στο Δωρικό της Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκαν ο επικεφαλής και στελέχη της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου “Άγιος Βασίλειος”, η κ. Λίτσα Μαυρίδου.

Το κέντρο θυμίζουμε πως κτίσθηκε από δωρεές φορέων και κυρίως ιδιωτών με πρωτοβουλία του Συλλόγου, σε οικόπεδο που είχε προσφέρει ο πρώην δήμος Τραϊανούπολης.

Στη συζήτηση που έγινε αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Σύλλογος και το Κέντρο. Το κυριότερο αίτημα που έχουν προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, είναι η συνδρομή του για την διαμόρφωση του αύλειου χώρου που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός για την λειτουργία του κέντρου, κάτι που θα ζητηθεί και εγγράφως το επόμενο διάστημα. Οικονομικής φύσεως θέματα καθώς το ζήτημα της οδοντιατρικής περίθαλψης των αυτιστικών ατόμων, είναι μεταξύ των υπολοίπων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου. Στους άμεσους στόχους τους είναι και η δημιουργία ξενώνα ημερήσιας διαβίωσης στο ίδιο το οικόπεδο, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σχετικές μελέτες.

Από πλευράς της παράταξης τονίστηκε η αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες του συλλόγου και της προέδρου Λίτσας Μαυρίδου.

Για αυτό και η επίσκεψή αυτή θα επαναληφθεί σύντομα και εντάσσεται στο πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών της Δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.” αλλά και στην ανάγκη συνεχούς επαφής και ενημέρωσης με τους φορείς, τους συλλόγους και φυσικά τους κατοίκους του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Σχετικά άρθρα

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» τιμάει τη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων κατά τους αγώνες του Έθνους

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Φεβρουαρίου 2020 0
Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι,  τιμώντας τη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων κατά τους αγώνες του Έθνους, θα…

Στα λευκά ξύπνησε ο Έβρος – Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Φεβρουαρίου 2016 0
ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ – (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ) ΚΟΡΥΜΒΟΣ – (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΑΚΗ) ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ – (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΙΚΥ) ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ – (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ) ΚΥΠΡΙΝΟΣ-ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ) ΣΟΥΦΛΙ…

Εκλογές Σωματείου εμποροϋπαλλήλων-ιδιωτικών υπαλλήλων Αλεξ/πολης Φερών Σουφλίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιουνίου 2017 0
Το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων-ιδιωτικών υπαλλήλων, το δικό σου Σωματείο, βρίσκεται σε διαδικασία εκλογών. Ψηφίζουμε – ενισχύουμε – στηρίζουμε. Όλοι εμείς οι…